Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te verwijderen van de achterkant van een Movado horloge

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te verwijderen van de achterkant van een Movado horloge

Movado horloges hebben een handomdraai terug, wat betekent dat de achterkant van de horlogekast knalt geopend. Dit is het meest voorkomende type horloge terug. U moet de zaak terug te verwijderen om het horloge batterij te vervangen of te kijken onde

AdvertisementMovado horloges hebben een handomdraai terug, wat betekent dat de achterkant van de horlogekast knalt geopend. Dit is het meest voorkomende type horloge terug. U moet de zaak terug te verwijderen om het horloge batterij te vervangen of te kijken onderhoud uit te voeren.

Wat je nodig hebt

Flat gereedschap

Zachte doek

Leg een zachte doek op een vlakke ondergrond. Plaats uw Movado gezicht naar beneden op de doek om te voorkomen dat het kristal tegen krassen, terwijl u de zaak terug openen.

Zoek een kleine groef tussen de pop-up zaak terug en de horlogekast. Plaats uw flat gereedschap in de groef, zodat de tool is onder de pop-up zaak terug. Je kon een horloge geval opener tool, de punt van een kleine schroevendraaier, de punt van een boter mes of een ander soortgelijk gereedschap te gebruiken. Wees voorzichtig niet om het horloge geval met uw gereedschap krassen.

Wiebelen uw flat gereedschap en draai het aan de zaak vrij te geven. De zaak terug moet makkelijk openspringen.

Share This Post