Index / Huis / Hoe te verwijderen Super Glue Van Jeans

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Super Glue Van Jeans

Super Glue is een geweldig product dat de dingen bij elkaar bindt. Het kan ook heel slordig te gebruiken. Het is niet ongewoon om Super Glue op uw jeans bij het werken met het product. Het is mogelijk om Super Glue uit jeans als je de juiste maatrege

Advertisement

Super Glue is een geweldig product dat de dingen bij elkaar bindt. Het kan ook heel slordig te gebruiken. Het is niet ongewoon om Super Glue op uw jeans bij het werken met het product. Het is mogelijk om Super Glue uit jeans als je de juiste maatregelen te volgen. drogen nooit de jeans in een droger voorafgaand aan het verwijderen van de Super Glue vlek. Dit zal alleen zet de vlek in en maken het moeilijker te verwijderen.

Wat je nodig hebt

 • papieren handdoeken

  Aceton nagellakremover

  Tandenborstel

  Nagelvijl of fijn schuurpapier

  Wasmiddel

  Aanstekervloeistof

Laat de Super Glue te drogen op de jeans voorafgaand aan het proberen om het te verwijderen. Als u probeert om de lijm eruit te komen, terwijl het nog nat is, zal u alleen verspreid de lijm op de jeans en meer van een puinhoop.

Bevochtig een papieren handdoek met aceton nagellak remover. Test de aceton op een onopvallende plek op de jeans om zeker te zijn dat hij de stof niet zal beschadigen.

Dep de superlijm vlek met de aceton gedrenkte papieren handdoek. Houd het papier handdoek op de lijm plek voor ongeveer een minuut.

Gebruik een tandenborstel om de superlijm plek schrobben tot de lijm begint af te schilferen. Het kan zijn dat deppen met aceton en schrobben met een tandenborstel een paar keer als de lijm loskomt in lagen.

Herhaal stap 3 en 4 als de super lijm is doorweekt door de andere kant van de jeans ook.

Wrijf de lijm plek met een vijl of fijn schuurpapier indien de superlijm plek op de jeans blijft. Wrijf zachtjes, zodat u niet de stof scheuren.

Druppel twee of drie druppels wasmiddel op het gebied van de jeans waar de lijmresten blijft. Werk het wasmiddel in de jeans met uw duim en wijsvinger.

Was de jeans in de wasmachine volgens de labels wasvoorschriften. Als het wasprogramma is voltooid, controleert de jeans grondig om zeker te zijn van de vlek is verdwenen. Als de super lijm vlek is nog steeds in de jeans, zet ze niet in de droger.

Dep een klein beetje van lichtere vloeistof op de jeans als de super lijm vlek is er nog steeds. Gebruik een tandenborstel om de plek te schrobben. Was de jeans weer in de wasmachine.

Hints

Wees voorzichtig bij het gebruik van lichtere vloeistof. Het is licht ontvlambaar en kan giftig zijn. Gebruik geen lichtere vloeistof rond een open vuur.

Share This Post