Index / Cars / Hoe te verwijderen Spoiled Milk geuren uit Interieur van een auto

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen Spoiled Milk geuren uit Interieur van een auto

De geur van bedorven melk wordt afstotende en uitdagend om te verwijderen. Technieken bestaan ​​die u kunt gebruiken om het probleem te verhelpen. Hoe eerder u het reinigen van de gebieden vervuild met melk, hoe hoger uw kansen zijn om de versheid va

AdvertisementDe geur van bedorven melk wordt afstotende en uitdagend om te verwijderen. Technieken bestaan ​​die u kunt gebruiken om het probleem te verhelpen. Hoe eerder u het reinigen van de gebieden vervuild met melk, hoe hoger uw kansen zijn om de versheid van het interieur van uw auto te herstellen. Haal je auto ruiken fris weer met een paar eenvoudige trucs en producten vaak gevonden onder de gootsteen of in uw pantry.

Wat je nodig hebt

doek handdoeken

Papieren handdoeken of spons

Genoeg water

Stofzuiger

Witte azijn, zuiveringszout of tapijtreiniger

Borstel

wasmiddel

Geniet van zo veel van de lekkage als je kunt, met behulp van de spons of papieren handdoeken. Als de lekkage is op tapijten en stoffen van uw auto, dep de vlek. Als er gemorst op het dashboard en ramen, veeg ze af met de papieren handdoeken.

Verwijder uw stoel covers en automatten, dan was ze dan grondig met water en wasmiddel. Schrob de vloermatten met een borstel als dat nodig is. Leg de matten en dekt in de zon te drogen. Zorg ervoor dat ze volledig droog, zoals sommige vocht kan leiden tot een muffe geur in uw auto. Was de vervuilde gebied in uw auto. Droog het gebied volledig met een föhn. Als de geur blijft of de vlek bewijst koppig, ga naar stap 3.

Strooi bakpoeder over de vervuilde gebied, dan giet er wat water en laat het zitten voor een dag. Als je hebt geen bakpoeder, spray azijn of bestrooien huishoudelijke tapijt deodorizer over de omgeving en laat het zitten voor ongeveer 30 minuten.

Als je gewend bakpoeder of tapijt deodorant, zuigen het op en het gebied grondig wassen met water en zeep. Weg te spoelen de resterende wasmiddel, daarna droog het gebied.

Zodra uw auto vloermatten en stoelhoezen droog zijn, zet ze terug in het voertuig. Als er geen vocht links op een van de stof van het interieur van uw auto, laat de ramen open totdat de gebieden droog zijn om de mogelijkheid van schimmel te voorkomen.

Als de geur aanhoudt, kunnen er enkele onbereikbare gebieden die moeten worden gereinigd. Als dat het geval is, moet uw auto gereinigd door een professioneel schoonmaakbedrijf.

Share This Post