Index / Huis / Hoe te verwijderen Shoe Poolse met alcohol

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Shoe Poolse met alcohol

Als je erin geslaagd om schoensmeer waar het niet thuishoort, bijvoorbeeld op uw kleding, bank of deken morst, kunt u het moeilijk schoon te vinden. Terwijl de kleuring eigenschappen van schoenpoets nodig polijsten schoenen zijn, ze zijn wat het moei

AdvertisementAls je erin geslaagd om schoensmeer waar het niet thuishoort, bijvoorbeeld op uw kleding, bank of deken morst, kunt u het moeilijk schoon te vinden. Terwijl de kleuring eigenschappen van schoenpoets nodig polijsten schoenen zijn, ze zijn wat het moeilijk maakt om schoon te stoffen. Echter, kan een beetje alcohol u helpen schoenpoets vlekken te verwijderen vrij gemakkelijk.

Wat je nodig hebt

  • Isopropylalcohol

    3 schone lappen

    Poedervorm wasmiddel

Test uw gekleurd punt voor kleurechtheid door het plaatsen van een paar druppels van alcohol in een verborgen of onopvallende plek. Wrijven alcohol meestal geen kleurstoffen te verwijderen van weefsels of anderszins schaden, maar het is best om er zeker van te zijn voordat u verder gaat.

Giet een kleine hoeveelheid of alcohol op een schone doek. Als uw schoenpoets-gekleurde item is licht van kleur, is het het beste om een ​​wit doek te gebruiken, als een donkere lap wat kleur op je object kunnen overdragen, waardoor de vlek erger. Ook als je gekleurd item is een donkere kleur is het het beste om een ​​donkere doek gebruiken, als deppen en wrijven met een lichtgekleurde rag kan lichtgekleurde "pillen" op uw punt te deponeren.

Druk op de aan alcohol verzadigde deel van uw doek op de schoensmeer vlek. De alcohol zal beginnen te breken van de schoensmeer en til de vlek van de stof. Zet indien mogelijk de gekleurde punt over en dep van beide kanten. Zodra de alcohol verzadigde gedeelte van uw vod vuil is uit de schoensmeer, te verplaatsen naar een schone plek op het doek en opnieuw beginnen. Ga door op deze manier totdat alle schoensmeer is verwijderd.

Voor items die gemakkelijk kan worden witgewassen, meng een kleine hoeveelheid waspoeder met een beetje water tot een pasta te maken. Verdeel de pasta over de schoensmeer vlek en laat het zitten voor ongeveer 15 minuten. Dit zal helpen verwijderen van alle sporen van schoensmeer de alcohol heeft achtergelaten.

Als u het schoonmaken van schoensmeer uit een tapijt of gestoffeerde meubels, of een ander voorwerp dat niet gemakkelijk kan worden witgewassen, en u ervan overtuigd zijn dat de vlek volledig is verwijderd, kunt u ervoor kiezen om deze stap overslaan. In plaats van het toepassen van het waspoeder pasta, gewoon alle resterende alcohol te spoelen uit het gebied met water en laat het drogen. Dit is je laatste stap in dit geval.

Wit te wassen het item dat pasta heeft toegepast. Er is geen noodzaak om de pasta spoelen alvorens te wassen. Voordat u uw punt in de droger, er zeker van dat de vlek volledig is verwijderd, zoals warmte-drogen "sets" vlekken en maakt ze nog moeilijker te verwijderen.

Als u een item dat niet zodanig kan worden witgewassen als een tapijt of gestoffeerde meubels schoonmaken, en u hebt toegepast waspoeder pasta om de vlek, nat de derde schone doek met water en gebruik deze om te vegen de waspoeder pasta. Goed afspoelen met water en laten drogen.

Share This Post