Index / Huis / Hoe te verwijderen Sap Van Geverfde houtsoorten

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Sap Van Geverfde houtsoorten

Boom sap kan een bron van frustratie voor huiseigenaren als het sap vlekken buiten beschilderde houten oppervlakken. Er is hoop voor uw gebeitst hout. Gebruik een speciaal product geformuleerd om niet alleen boomhars maar ook een verscheidenheid aan

Advertisement

Boom sap kan een bron van frustratie voor huiseigenaren als het sap vlekken buiten beschilderde houten oppervlakken. Er is hoop voor uw gebeitst hout. Gebruik een speciaal product geformuleerd om niet alleen boomhars maar ook een verscheidenheid aan andere materialen te verwijderen vlekken. Goo Gone is veilig voor vele verschillende oppervlakken, met inbegrip van geverfd hout, tapijt en kleding.

Wat je nodig hebt

  • Goo Gone cleaner

    schone doeken

    Emmer

    afwasmiddel

    Water

Breng een kleine hoeveelheid Goo Gone tot een onopvallende plaats op de geschilderde houten oppervlak voorafgaand aan het gebruik Goo Gone op de boom sap vlek te testen. Wacht ongeveer vijf minuten. Als er geen ongewenste reacties optreden op de geschilderde oppervlak, door te gaan met de boom sap te verwijderen.

Knijp genoeg Goo Gone om alle gekleurde gebieden op de geverfd hout te dekken. Zorg ervoor dat de boom sap wordt volledig bedekt met Goo Gone.

Wacht vijf minuten, terwijl de Goo Gone werkzaamheden aan de vlekken.

Veeg het gebied met een droge doek om de Goo Gone na vijf minuten te verwijderen.

Vul de emmer met water en zeep en wassen met water en zeep na het verwijderen van de Goo Gone.

Spoel het gebied goed met helder water en het gebied droog met een schone, droge doek.

Hints

Behandel het sap vlekken wanneer ze vers zijn voor het beste resultaat.

Houd Goo Gone bij de hand voor het verwijderen van kauwgom, vet, olie, stickers, kaarsvet, schoensmeer en natte verf van vele ondergronden.

Draag plastic handschoenen bij het gebruik van Goo Gone als je het gaat gebruiken voor meer dan vijf of 10 minuten of als uw huid gevoelig is voor chemische stoffen.

Goo Gone kan fataal zijn als verbruikt. Neem contact op met een arts als het wordt ingeslikt.

Share This Post