Index / Huis / Hoe te verwijderen Saline Water Spots Van Brillen

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Saline Water Spots Van Brillen

Prescription brillen zijn een noodzaak bij veel mensen, en ook zijn dure items die moeten goed worden onderhouden. Brillenglazen zijn kwetsbaar, krassen gemakkelijk wanneer de linkerzijde onverzorgd, en snel te ontwikkelen vlekken en vegen. Saline dr

AdvertisementPrescription brillen zijn een noodzaak bij veel mensen, en ook zijn dure items die moeten goed worden onderhouden. Brillenglazen zijn kwetsbaar, krassen gemakkelijk wanneer de linkerzijde onverzorgd, en snel te ontwikkelen vlekken en vegen. Saline druppels vaak droog op de brillenglazen, zodat u met onaantrekkelijk en vervelend plekken die een duidelijk zicht door de bril te blokkeren. Gelukkig kun je de vlekken gemakkelijk verwijderen.

Wat je nodig hebt

  • Lensreinigingsvloeistof of milde zeep

    microfiber doekje

    Water

Bevochtig de rand van een microfiber doek met water.

Wrijf de glazen lenzen met de vochtige doek, met behulp van kleine, stevige cirkelvormige bewegingen. De microfiber is zacht en niet-pluizende, wat betekent dat er geen krassen of laat pluizen deeltjes op de glazen.

Dompel de vochtige kant van het doek in de lens schoonmaken oplossing, of een milde zeep, zoals handzeep en afwasmiddel.

Wrijf de zeep over de vlekken totdat alle zout residu is verwijderd.

Spoel de rand van het doek met schoon water, en veeg over de objectieven nogmaals om de zeepresten te verwijderen.

Veeg de glazen droog met een schone, droge kant van de microfiber doek om vocht te verwijderen en te voorkomen dat strepen of nieuw water spots van vormen.

Share This Post