Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te verwijderen RVS Links Van Tommy Hilfiger Horloges

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te verwijderen RVS Links Van Tommy Hilfiger Horloges

Tommy Hilfiger heeft kleding en accessoires geproduceerd sinds de oprichting in 1984. Instellen van de links op een polshorloge kan een verwarrende taak zijn, maar terwijl veel vertrouwen op een plaatselijke juwelier, horlogebandjes kan eenvoudig wor

AdvertisementTommy Hilfiger heeft kleding en accessoires geproduceerd sinds de oprichting in 1984. Instellen van de links op een polshorloge kan een verwarrende taak zijn, maar terwijl veel vertrouwen op een plaatselijke juwelier, horlogebandjes kan eenvoudig worden aangepast thuis. Tommy Hilfiger horloges gebruik maken van de meest voorkomende splitpen om de band te bevestigen, en dus kan worden aangepast met een paar eenvoudige hulpmiddelen en zorg. Als uw horloge niet lijkt te de splitpen systeem te gebruiken, neem dan contact Tommy Hilfiger voor specifieke instructies.

Wat je nodig hebt

Zachte doek

Kleine rijden gereedschap (punaise, kleine schroevendraaier)

Zet je horloge gezicht naar beneden op een zachte doek. Dit zal het gezicht veilig te houden tegen schade terwijl u aan de band.

Onderzoek de horlogeband en vind de verwijderbare schakels. Zoek de banden met kleine blootgestelde pinnen op de smalle rand van de link. Verwijderbare verbindingen ook met een kleine gegraveerde pijl op de onderzijde van de verbinding worden gemarkeerd.

Leg de drijvende tool op de rand van de pen en duw de pin uit het horloge in de richting van de pijl. Trek de andere kant indien nodig om de pen volledig te verwijderen.

Herhaal stap 3 om zoveel mogelijk links te verwijderen als dat nodig is. Afwisselende kanten van de band tijdens het verwijderen van banden, als het horloge niet zal evenwicht op de pols juist als je dat niet doet.

Weer aan de band door het houden van de resterende band tot aan de gesp en schuiven een pen op zijn plaats. Zorg ervoor dat de splitpen duwen in de tegenovergestelde richting van de gegraveerde pijl - u het omkeren van het verwijderen. Voltooi deze stap voor beide zijden van de band aan te sluiten.

Hints

Uw lokale juwelier kan eenvoudig uitvoeren van deze service voor een kleine vergoeding.

Wees voorzichtig met het gebruik van metalen gereedschap in de buurt van uw horloge, zoals de staal- en wijzerplaat kan gemakkelijk krassen.

Share This Post