Index / Cars / Hoe te verwijderen Road Paint Van Banden

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen Road Paint Van Banden

Als je rijdt door middel van een constructie oppervlakte, terwijl de wegen worden geschilderd, is er een grote kans zul je eindigen met weg verf op uw banden. Road verf, meestal wit of geel, zal zich houden aan de banden en genieten in de rubber. Als

Advertisement

Als je rijdt door middel van een constructie oppervlakte, terwijl de wegen worden geschilderd, is er een grote kans zul je eindigen met weg verf op uw banden. Road verf, meestal wit of geel, zal zich houden aan de banden en genieten in de rubber. Als u een aantal op het loopvlak te krijgen, kun je gewoon blijven rijden en uiteindelijk de verf zal komen als het loopvlak verslijt. Als je de weg verf te krijgen op de zijwanden, maar het is onwaarschijnlijk dat het ooit af te komen door het rijden. Op dit punt, moet je om actie te ondernemen om het te verwijderen.

Wat je nodig hebt

Zeep en water

Spons

Bug en teerverwijderaar

Zachte borstel

Pluisvrije handdoek

Tire glans

applicator

Was de band af met zeep en water met een spons. Krijg alle van de losse puin van de zijwanden van de band.

Schrob het oppervlak met bug en teer verwijderaar, met een zachte borstel, totdat alle van de weg verf komt uit.

Was de bug en teerverwijderaar residu af met water en zeep en droog de band met een niet-pluizende doek.

Breng een ruime hoeveelheid glans band op tot de zijwand van de band met een applicator borstel. De glans band fungeert als was voor banden. Het beschermt het oppervlak van stof, en het helpt om de hoeveelheid straatvuil die zich aan het loopvlak te verminderen.

Share This Post