Index / Cars / Hoe te verwijderen Paint Protection Film

Share This Post

Cars

Hoe te verwijderen Paint Protection Film

lakbeschermingsfolie is een duidelijke materiaal dat stof, vuil, rotsen, verwering en bugs houdt binnendringen en schade aan de afwerking van uw auto. De film helpt ook bij het houden van paint job van uw auto tegen verbleken. U kunt lakbeschermingsf

Advertisement

lakbeschermingsfolie is een duidelijke materiaal dat stof, vuil, rotsen, verwering en bugs houdt binnendringen en schade aan de afwerking van uw auto. De film helpt ook bij het houden van paint job van uw auto tegen verbleken. U kunt lakbeschermingsfolie te krijgen van een aantal fabrikanten en auto aanbod winkels als online. Net als auto wax en andere coatings, kan u de verflaag te verwijderen als u niet langer de beschermende coating wilt of als de film begint te verslechteren.

Wat je nodig hebt

Hitte geweer

Latex handschoenen

Pincet of tandenstoker

Adhesive remover

-Schurende doek of een doek

Water slang met spuit

Automotive zeep

Emmer

Spons

microfiber handdoek

Het verwijderen van de Film

Verplaats een warmtepistool langzaam over een hoek van de lakbeschermfolies om de kleefstof achter de folie los. Draag latex handschoenen om uw handen schoon te houden.

Til de hoek van de film met een pincet of een tandenstoker.

Trek de film langzaam van uw voertuig, met beide handen. Als de film begint te breken of wordt steeds moeilijk te verwijderen, zet de warmte kanon over de koppige afdeling als je de film te trekken met de andere hand.

Het verwijderen van lijmresten

Solliciteer 4 eetl. lijm remover op een niet-schurende doek of een doek. Dep de afwerking van uw voertuig met de doek of een doek om eventuele lijmresten te verwijderen. Giet de lijm remover rechtstreeks op uw voertuig - deze chemische stof kan de lak van uw auto binnendringen en beschadigen.

Spray uw voertuig grondig met water uit een waterslang. Meng 1/2 kopje automotive zeep met 1/2 liter water in een emmer. Roer de zeep mengsel met een spons.

Breng het mengsel op uw voertuig en schrobben vuil, puin en de resterende lijmresten uit uw voertuig.

Spoel uw voertuig met water uit de waterslang. Herhaal stap 3, indien nodig.

Droog uw voertuig met een microfiber handdoek.

Hints

Werk in secties als je hele auto is bedekt met verf bescherming film.

Share This Post