Index / tech / Hoe te verwijderen pagina nummers van een PowerPoint

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen pagina nummers van een PowerPoint

Wanneer u een PowerPoint-presentatie te creëren, de applicatie bevat een optie om dianummers afdrukken op elke pagina, waardoor het makkelijker om uw presentatie op orde te houden en weten wat schuif je je bevindt. Als u liever de pagina nummers van

Advertisement

Wanneer u een PowerPoint-presentatie te creëren, de applicatie bevat een optie om dianummers afdrukken op elke pagina, waardoor het makkelijker om uw presentatie op orde te houden en weten wat schuif je je bevindt. Als u liever de pagina nummers van de dia's te verwijderen, kunt u de instellingen kop- en voetteksten in uw toepassing bewerken voor dat specifieke bestand naar de paginanummers uit het gehele presentatie of een paar pagina's te verwijderen.

Open het PowerPoint-bestand dat u wilt wijzigen. Selecteer de dia's die u wilt de pagina nummers van op het tabblad Overzicht te verwijderen door erop te klikken. Selecteer meerdere dia's door de "Ctrl" toets ingedrukt terwijl u klikt.

Klik op "View" in de bovenste menubalk. Kies "Koptekst en voettekst" in de menulijst.

Kies het tabblad "Slide". Klik op het selectievakje naast "Dianummer" om het vinkje te verwijderen. Klik op "Apply" om de nummers van alleen bepaalde dia's verwijderen of "Toepassen op alle" om het paginanummer van alle dia's te verwijderen.

Sluit het dialoogvenster Koptekst en voettekst.

Share This Post