Index / Huis / Hoe te verwijderen oude Poolse Van Furniture

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen oude Poolse Van Furniture

Gepolijste houten meubilair kan een aantrekkelijke aanvulling op elk huis. De Poolse kunnen vervagen en afwrijven, echter, of kan beginnen te verzamelen stof, vuil en vet als het wordt aangeraakt en gebruikt door de jaren heen. Het verwijderen van po

Advertisement

Gepolijste houten meubilair kan een aantrekkelijke aanvulling op elk huis. De Poolse kunnen vervagen en afwrijven, echter, of kan beginnen te verzamelen stof, vuil en vet als het wordt aangeraakt en gebruikt door de jaren heen. Het verwijderen van polish en de opbouw veroorzaakt is vrij gemakkelijk voor elke huiseigenaar.

Wat je nodig hebt

 • Kom

  Azijn of lijnzaadolie

  Terpentijn

  Water

  Triple nul (000) staalwol pads

  Zachte doek

  handschoenen

Meng de oplossing die u wenst te gebruiken om de lak te verwijderen. Mengsels zal variëren afhankelijk van de materialen die u kiest om te gebruiken. Zo kan een mengsel uit drie delen lijnolie enerzijds terpentijn of gelijke delen water en azijn. Zorg ervoor dat u handschoenen te dragen als het werken met chemicaliën of bijtende stoffen.

Breng de oplossing aan het oppervlak van de meubels met een triple nul staalwol pad om weg te schrobben polish of groezelige opbouw.

Schoonmaken met een zachte doek; kunt u de doek met warm water dempen als je daarvoor kiest. Het doek zal een beetje glans terug toe te voegen aan het meubilair en zal ook de overtollige oplossing of kleine stukjes van vuil of polish te verwijderen.

Hints

Solliciteer mengsels in een goed geventileerde ruimte.

Zorg ervoor dat u beschermende handschoenen te gebruiken als het werken met chemicaliën om schade aan de huid te voorkomen.

Share This Post