Index / Elektronica / Hoe te verwijderen op een iPhone

Share This Post

Elektronica

Hoe te verwijderen op een iPhone

De iPhone is een telefoon, iPod en internet-apparaat alles in een, volgens Apple. Met het touch screen display van de iPhone kan overweldigend lijken op het eerste gezicht; integendeel, de iPhone is eenvoudig te gebruiken. Alle functies, zoals e-mail

AdvertisementDe iPhone is een telefoon, iPod en internet-apparaat alles in een, volgens Apple. Met het touch screen display van de iPhone kan overweldigend lijken op het eerste gezicht; integendeel, de iPhone is eenvoudig te gebruiken. Alle functies, zoals e-mail, telefoon log, en SMS-berichten hebben een iets andere manieren om dingen te verwijderen. dingen van de iPhone verwijdert, duurt alleen een beetje wennen, maar het is snel en makkelijk als je eenmaal weet te leren van de telefoon.

E-mail

Toegang tot uw e-mail door te klikken op het pictogram "Mail" op uw scherm. De locatie van het icoon "Mail" kan variëren, omdat je de applicatie iconen kunnen herschikken. Standaard wordt het pictogram "Mail" is aan de onderkant rechts van het hoofdscherm.

Verwijder afzonderlijke berichten door met uw vinger van links naar rechts op de specifieke e-mail bericht dat u wilt verwijderen. Nadat u het e-vegen, zal een rode "Verwijderen" icoon aan de rechterkant van de e-mail die u probeert te verwijderen.

Druk op de rode icoon "Delete", dat verscheen na vegen. Die ene e-mailbericht zal verdwijnen.

Druk op de knop 'Bewerken' in de rechterbovenhoek van de lijst van e-mails, om meerdere e-mails in één keer te verwijderen.

Selecteer de e-mails die u wilt verwijderen door eenvoudigweg eenmaal te drukken op hen. U kunt zoveel e-mails te kiezen als u wilt. Zodra een bepaalde e-mail is geselecteerd zal worden aangegeven door het verschijnen van een rode cirkel met een vinkje, links van het bericht.

Druk op de knop "Verwijderen" icoon in de linkerbenedenhoek van het e-scherm om de door u gekozen e-mails te verwijderen. Naast het woord "Delete" ziet u ook het aantal e-mails die zijn geselecteerd om te worden verwijderd.

call Log

Toegang tot uw oproep log door te drukken op het pictogram "Phone". De standaard locatie is in de linkerbenedenhoek van het startscherm.

Klik op het tabblad 'Recent' 'aan de onderkant van het scherm om de recente logs gesprek te beoordelen. U kunt ervoor kiezen om alle oproepen of alleen gemiste oproepen.

Klik op "Clear" aan de bovenkant van de bellijst. Bevestig uw keuze om de log te wissen door op de rode icoon "Clear All 'Recent' dat verschijnt.

Tekstberichten

Open je SMS-berichten door te klikken op het pictogram "Berichten". Standaardlocatie voor berichten is in de linkerbovenhoek van het startscherm.

Kies ervoor om een ​​SMS-bericht logboek verwijderen door te vegen over de naam van het individu. Bevestig de keuze door op de rode "Verwijderen" icoon dat na vegen de naam van een bepaalde persoon verschijnt.

Verwijderen van een specifieke boodschap van een tekst gesprek door eerst te klikken op de naam van de persoon.

Klik op 'Bewerken' in de rechterbovenhoek van het scherm. "Edit" verschijnt direct naast de naam van de persoon op de tekst log.

Selecteer het bericht, of berichten, die u wilt verwijderen door eenmaal te drukken op. Een rood pictogram met een vinkje geeft aan welke berichten die u wilt verwijderen.

Bevestig uw wens om de specifieke boodschap verwijderen door op de knop "Verwijderen". Deze knop is te vinden in de linkerbenedenhoek van de pagina.

Hints

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het verwijderen van items uit uw iPhone, een bezoek aan een plaatselijke Apple Store om hulp van de Genius Bar. De Genius Bar kan u helpen met een iPhone probleem. U kunt een reservering voor de Genius Bar op de Apple website.

Share This Post