Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te verwijderen olievlekken Van Faux Suede

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te verwijderen olievlekken Van Faux Suede

Olie laat donkere vlekken op faux suède schoenen en kleding. Hoe eerder u werken aan het verwijderen van de olie, hoe meer kans je hebt om volledig te verwijderen. Hoe langer olie zit op faux suède, des te meer zal in te stellen en hoe moeilijker het

Advertisement

Olie laat donkere vlekken op faux suède schoenen en kleding. Hoe eerder u werken aan het verwijderen van de olie, hoe meer kans je hebt om volledig te verwijderen. Hoe langer olie zit op faux suède, des te meer zal in te stellen en hoe moeilijker het zal zijn om te elimineren. Als u liever niet zelf te proberen, kunt u een professionele suède schoner het voor je doen. Zo niet, kunt u proberen het krijgen van de olievlekken uit met een paar items die je hebt rond het huis.

Wat je nodig hebt

maïszetmeel

suèdeborstel

Azijn

Katoenen stof

Leder of suède schoner

Solliciteer maïszetmeel de vlek door besprenkeling het op. Laat zitten voor 10 minuten.

Gebruik je handen om weg te poetsen de maizena. Poetsen met een suède borstel om de vleug te herstellen. Herhaal stap 1 en 2 als de olie blijft.

Behandel de olievlek met azijn als deze nog niet verdwenen. Bevochtig een katoenen doek met een beetje van huishoudelijke azijn. Borstel het op het suède licht. Vermijd het verzadigen van de suède. Eens volledig droog is, gebruik je suède borstel.

Gebruik een suede schoonmaakmiddel als de vlek nog steeds. Dit is waarschijnlijk met oude vlekken.

Share This Post