Index / Huis / Hoe te verwijderen of te verwijderen een Vanity Sink

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen of te verwijderen een Vanity Sink

Voordat u dat ijdelheid van uw badkamer kunt verwijderen, moet u eerst de installatie van de ijdelheid wastafel. Het verwijderen van de gootsteen van uw ijdelheid vereist aandacht voor detail, want er zijn een aantal aspecten van het installeren van

Advertisement

Voordat u dat ijdelheid van uw badkamer kunt verwijderen, moet u eerst de installatie van de ijdelheid wastafel. Het verwijderen van de gootsteen van uw ijdelheid vereist aandacht voor detail, want er zijn een aantal aspecten van het installeren van een wastafel die je kan vergeten als je gaat om het te verwijderen.

Wat je nodig hebt

 • Rubberen handschoenen

  Tshirt met lange mouwen

  Veiligheidsbril

  vergrendeling grepen

  Loodgieter moersleutel

  Utility mes

Sluit de watertoevoer naar de badkamer wastafel. Als u een afsluiter op elk van de waterleidingen niet kunt vinden onder de gootsteen, dan moet je af te sluiten van het water door het hele huis. De afsluiter van het huis kan worden gevonden op de toevoerleiding in de kelder net omdat het leidt tot de badkamer wastafel, of het ligt in de buurt van de watermeter op de buis dat afkomstig is van de stad watervoorziening.

Verwijder de flexibele toevoerleidingen die lopen van de waterbron in de muur tot aan de kraan in de gootsteen. Er zullen verbindingen aan elk uiteinde van elke pijp die je zou moeten kunnen draaien met de hand. Als je ze niet kunt inschakelen met de hand, gebruik dan een paar vergrendeling grepen om de aansluitingen te zetten.

Reik onder de kraan montage en verwijder de grote moeren die houden van de assemblage in plaats van onder de gootsteen. Deze noten worden normaal schroefdraad rond de basis van elke kraan. Als ze niet bewegen met de hand, gebruik dan moersleutel een loodgieter om hen te zetten. Maak de afvoer hendel van de afvoer stop waar zij voldoen aan onder de gootsteen.

Verwijder de kraan montage.

Verwijder de p-deeltjesvangerinstallatie de afvoer aansluit op de wand. Om dit te doen, draai de aansluitingen aan beide uiteinden van de buis. Als deze verbindingen niet kan worden verplaatst met de hand, gebruik dan een moersleutel loodgieter om ze te verplaatsen.

Controleer om te zien of er sprake is van kalefateren tussen de wastafel en de ijdelheid aanrechtblad. Als er kalefateren, vervolgens een mes langs de kalefateren om het te snijden en te bevrijden van de spoelbak van het aanrecht.

Verwijder de gootsteen van de ijdelheid.

Hints

Heeft u een emmer onder de afvoer voor het geval er iets begint te lekken als je dingen los te haken.

Draag beschermende handschoenen, bril en een shirt met lange mouwen als je dit project om jezelf te beschermen tegen de mogelijkheid van het sproeien van water uit te voeren, en hebben altijd een handdoek bij de hand voor het geval dat. De rubberen handschoenen kan u helpen uw grip te houden op instrumenten als uw handen nat. Zelfs wanneer de waterbron is uitgeschakeld kunt u nog steeds de opbouw van druk in de watervoorziening. De bril beschermt uw ogen als het water plotseling schiet uit als gevolg van druk. Het shirt met lange mouwen zal helpen bij de bescherming van uw arm als warm water ontsnapt en maakt contact met de huid.

Share This Post