Index / Huis / Hoe te verwijderen Nail Polish Stains

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Nail Polish Stains

Nagellak kan hardnekkige vlekken veroorzaken op stof, meubels en andere items het in contact komt met. Een eenvoudige slip kan omver een fles of borstel natte polish van nieuw geschilderde nagels op een blouse. Terwijl nagellak huid zal wassen, ander

Advertisement

Nagellak kan hardnekkige vlekken veroorzaken op stof, meubels en andere items het in contact komt met. Een eenvoudige slip kan omver een fles of borstel natte polish van nieuw geschilderde nagels op een blouse. Terwijl nagellak huid zal wassen, andere items zijn niet zo eenvoudig te reinigen. Met de juiste hulpmiddelen, maar u kunt ongeacht of ze op kleding of meubels schoon te maken nagellak vlekken.

Wat je nodig hebt

 • washandje

  Nagellak remover

  Scheerschuim

  Wasmiddel met bleekmiddel

  papieren handdoeken

  wrijven alcohol

Dompel een washandje in nagellak remover en wrijf het op de vlek. Gebruik dit alleen op items, zoals een shirt, dat niet zal worden beschadigd door de nagellak remover. Onbehandeld hout zal ook wel goed; maar als het hout deklaag of glazuur op het glazuur kunnen ook worden verwijderd. Spoel het gebied met een vochtig washandje en droog.

Spray scheerschuim op de vlek op tapijt gebieden. Gebruik een washandje te wrijven totdat de nagellak wordt verwijderd. Bevochtig een washandje om het gebied te spoelen. Geniet van overtollig water met een droge doek. Laat het tapijt aan de lucht drogen.

Kleren wassen na het aanbrengen van nagellak remover om de vlek en schrobben. Gebruik wasmiddel met bleekmiddel op items die veilig te bleken zijn. Niet wassen chemisch reinigen alleen of delicate kleding. Neem ze mee naar een professionele stomerij voor hulp.

Dompel een papieren handdoek in ontsmettingsalcohol en struikgewas hardnekkige vlekken, of ze nu op de kleren die je hebt al geprobeerd wassen of op een meubel. Als de vlek nog steeds niet loskomen, het item dat moet worden schoongemaakt door een professioneel of vervangen.

Share This Post