Index / Huis / Hoe te verwijderen muffe geur Van Zilveren Bestek

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen muffe geur Van Zilveren Bestek

Zilver bestek een muffe geur accumuleren indien opgeslagen of met bepaalde materialen voor een langere tijd. Dit onaangename geur kunt u voorkomen dat het gebruik van deze aantrekkelijke keukengerei. Vergeet de goedkope vorken en lepels. Trek uw fijn

Advertisement

Zilver bestek een muffe geur accumuleren indien opgeslagen of met bepaalde materialen voor een langere tijd. Dit onaangename geur kunt u voorkomen dat het gebruik van deze aantrekkelijke keukengerei. Vergeet de goedkope vorken en lepels. Trek uw fijne zilveren bestek en gebruik deze tips om muffe geuren te verwijderen, zodat u uw gasten kan dienen met klasse. Met een paar huishoudelijke artikelen en een beetje tijd, kunt u herstellen van uw zilveren bestekken zijn oorspronkelijke glorie reukloos.

Wat je nodig hebt

 • Bakpoeder

  Water

  katoenen doeken

  witte azijn

  Pure vanille-extract

  Omhullen

Baking soda methode

Maak een pasta van 3 delen zuiveringszout tot 1 deel water in een kleine schotel.

Breng de pasta om uw zilveren bestek met een zachte katoenen doek. Wrijf de pasta in het gebruik van kleine, cirkelvormige bewegingen.

Spoel het bestek in warm water en droog het met een schone katoenen doek.

azijn methode

Verdunnen 6 eetl. witte azijn in 6 kopjes water in een kookpan. Verhit de pan op een zachte kook, verwijder de pan van het vuur.

Plaats uw bestek in de verwarmde azijn oplossing. Laat het geheel 15 minuten.

Verwijder het bestek en droog met een zachte katoenen doek.

Vanilla methode

Geniet van een katoenen bal in pure vanille-extract.

Leg de katoenen bal in een niet-gesloten envelop.

Plaats de envelop in de lade of de container waar u uw zilveren bestek te houden. De vanille zal helpen absorberen en maskeren de muffe geur.

Share This Post