Index / Huis / Hoe te verwijderen muffe geur Van Furniture Drawers

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen muffe geur Van Furniture Drawers

Overtollig vocht resulteert in een muffe geur in meubels en de vieze geur heeft de neiging om zich te concentreren in de laden, die weinig luchtbeweging of licht zien. Grondig reinigen van de lades meestal het probleem oplost, hoewel zeer oude meubel

Advertisement

Overtollig vocht resulteert in een muffe geur in meubels en de vieze geur heeft de neiging om zich te concentreren in de laden, die weinig luchtbeweging of licht zien. Grondig reinigen van de lades meestal het probleem oplost, hoewel zeer oude meubels of items die zijn opgeslagen in een vochtige omgeving voor een lange tijd nodig schuren. Voor het beste resultaat, het reinigen van het hele stuk van het meubilair, niet alleen de laden, en een houten-vriendelijke 55 procent luchtvochtigheid in de ruimte te handhaven.

Wat je nodig hebt

olie zeep

Witte gedistilleerde azijn

Spuitfles (optioneel)

Pluisvrije doeken

Bakpoeder

Soft-borstel

Vacuüm met bijlagen

kleine gerechten

Kleine houtskool bakstenen

schroevedraaier

Schuurpapier, 180-grit

citroenolie

Stap 1

Leeg het laden en vernietiging van het inhoud. Trek de lades en leg ze op een tafel buiten in een zonnige omgeving. Wacht tot 02:58 uur, waardoor de zon om het hout te drogen. Niet de laden naar buiten te laten voor een overmatige hoeveelheid van de tijd; langdurige blootstelling aan direct zonlicht kan vervormen en vervagen het hout.

Stap 2

Verplaats de laden om een ​​goed geventileerde werkruimte. Spritz de binnenkant van de laden gelijkmatig met olie zeep of onverdunde witte azijn. Voorzichtig schrobben het hout met een vochtige, pluisvrije doek. Spoel het doek vaak, maar niet gebruiken wanneer deze volledig is verzadigd. U wilt het hout schoon te maken zonder drenken in vocht. Herhaal dit proces totdat het doek komt schoon wanneer u de binnenkant van de lade schoon te vegen.

Stap 3

Strooi de vochtige laden gelijkmatig met zuiveringszout langs de onderkant en de zijkanten. Laat dit zitten voor 24 uur. Borstel de droge baking soda met een zachte borstel en grondig stofzuigen de laden.

stap 4

Verzamel een kleine schotel per lade en vul de schaal met zuiveringszout of houtskool. Plaats de laden weer op de rails, stelt de onbedekte schotel in de laden en sluit ze. Vervang de baking soda of houtskool elke twee tot drie dagen tot de muffe geur verdrijft.

Stap 1

Verwijder de knoppen of trekt en verplaats het lege, schone onderbroek aan een goed geventileerde werkruimte.

Stap 2

Schuur de binnenkant van de laden met 180-grit schuurpapier of schuren blok. Veeg ze met een vochtige doek om elk spoor van stof te verwijderen en laat ze goed drogen. Wacht drie dagen om het hout "ademen."

Stap 3

Bevochtig een pluisvrije doek met citroenolie. Buff de olie in het hout grondig bevochtigen van de lap als dat nodig is. Laat de olie zitten gedurende één uur, vervolgens buff het inwendige van het laden met een schone doek om overtollige te verwijderen. Installeer de trekt of knoppen.

Share This Post