Index / Kunst en Vermaak / Hoe te verwijderen muffe geur van de oude Paperback Books

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te verwijderen muffe geur van de oude Paperback Books

Het kopen van oude paperbacks kunnen een avontuur in het lezen, maar vele malen uw koopje boeken kunnen komen met een flinke muffe geur zijn. Er zijn een paar manieren om dit muffe geur van oude paperbacks te verwijderen, maar een aantal methoden te

AdvertisementHet kopen van oude paperbacks kunnen een avontuur in het lezen, maar vele malen uw koopje boeken kunnen komen met een flinke muffe geur zijn. Er zijn een paar manieren om dit muffe geur van oude paperbacks te verwijderen, maar een aantal methoden te nemen dagen en andere methoden misschien weken. Maar maakt niet uit welke methode je probeert in ieder geval dat muffe geur zal uw boeken te verlaten.

Wat je nodig hebt

krant-

zip-lock zakken

luchtdichte verpakking

bakpoeder

weefsel droger sheets

koffie

Gebruik krant. Zet uw oude paperbacks in een container die goed kan worden afgesloten. Verfrommel up vellen krantenpapier en zet in de container met het boek (s). Veranderen elke dag de krant te vervangen door nieuwe verfrommelde lakens voor een paar dagen. Binnen 3 of 4 dagen uw boek mag hebben dat muffe geur en de geur worden geabsorbeerd door de krant.

Gemalen koffie. Deze methode duurt iets langer (ongeveer 2 weken) aan het werk. Plaats een eetlepel of twee van de reguliere gemalen koffie in een zip-lock zakje en vervolgens het boek in het zip-lock zakje. De koffie zal het boek van die nare muffe geur te bevrijden.

Gebruik droger vellen. Die stof droger vellen we gebruiken in de wasserij zal helpen te ontdoen van een paperback boek van die muffe geur. Gebruik een geurende droger vel en plaats het in het boek en plaats dan het boek in een goed gesloten verpakking en de geur zal verdwijnen uit het boek in een paar dagen.

Baking soda en een koffiefilter. Giet een beetje zuiveringszout in een koffiefilter en ofwel stropdas, rubber band of twist bind de bovenkant van de koffiefilter gesloten. Neem dan uw boek en het filter zakje bakpoeder en plaats in een zip-lock zakje. Plaats in de vriezer voor een paar weken en de geur zal worden gegaan.

Hints

Sommige methoden langer duren dan anderen, maar iedereen kan vrij veel verwijderen van de muffe geur van oude paperbacks.

Share This Post