Index / tech / Hoe te verwijderen Mijn adres van Google Maps

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen Mijn adres van Google Maps

Google Maps is een gratis web-based navigatie en mapping-programma wordt aangeboden door Google. Het stelt gebruikers in staat om beelden van straten en adressen over de hele wereld te bekijken. Bovendien maakt mapping richtingen en de mogelijkheid o

AdvertisementGoogle Maps is een gratis web-based navigatie en mapping-programma wordt aangeboden door Google. Het stelt gebruikers in staat om beelden van straten en adressen over de hele wereld te bekijken. Bovendien maakt mapping richtingen en de mogelijkheid om in te zoomen op afzonderlijke locaties. Standaard wordt het desbetreffende adres van een locatie opgenomen, met de aangegeven door een klein icoontje marker locatie. In sommige gevallen zal Google een adres of afbeelding te verwijderen indien gewenst.

Bezoek de startpagina van Google Maps (zie bronnen). Typ uw adres in de zoekbalk in en druk op "Enter."

Klik op uw adres uit de lijst met resultaten die in de linkerkolom verschijnen. Wacht tot een pictogram om te verschijnen op de kaart dat het adres markeert en klik op het icoon.

Selecteer "Bewerken gegevens" van het kleine venster dat verschijnt.

Selecteer 'Een probleem melden' onder de optie 'Details bewerken'. In het commentaar sectie voor het melden van een probleem, geeft u dat het adres is privé en u wilt het uit Google Maps verwijderd.

Hints

Klik hieronder op een Google Maps 'Een probleem melden' beeld op om het beeld te melden. Redenen voor de rapportage omvatten unblurred gezichten of kentekenplaten of ongepaste foto's (zoals openbare naaktheid).

Merk op dat de optie "Edit" niet beschikbaar voor alle gebruikers of alle adressen kunnen zijn.

Share This Post