Index / Huis / Hoe te verwijderen krimpfolie

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen krimpfolie

Plastic een revolutie teweeggebracht in de manier waarop de moderne wereld pakketten en beschermt consumptiegoederen. Krimpfolie werd uitgevonden in de jaren 1950 en kende een stijging in het gebruik tijdens de jaren 1970, toen de technologie om het

AdvertisementPlastic een revolutie teweeggebracht in de manier waarop de moderne wereld pakketten en beschermt consumptiegoederen. Krimpfolie werd uitgevonden in de jaren 1950 en kende een stijging in het gebruik tijdens de jaren 1970, toen de technologie om het goedkoop toepassing op de detailhandel goederen werd ontwikkeld. Gemaakt van een polymeer plastic folie, krimpfolie wordt verwarmd en in overeenstemming is met wat het product is geplaatst over. Zodra u de verwijdering technieken van plastic krimpfolie onder de knie hebben, de volgende keer dat je nodig hebt om het te doen, zal de taak gemakkelijk zijn.

Wat je nodig hebt

  • Schaar

    Fingers

    Prullenbak

Pak de krimp- product in je hand. Sommige krimpfolie wordt aangebracht over dozen of plastic containers. Soms krimpfolie wordt afgesloten via de werkelijke producten met krimpfolie dienen als de enige verpakking. Als uw product is een zacht product en gemakkelijk kunnen worden geperforeerd of met een vloeistof, voorzichtig bij het verwijderen krimpfolie.

Gebruik een vinger te drukken tegen de krimpfolie. Druk stevig op een nagel of vinger in de krimpfolie plastic totdat de plastic breekt en u kunt een vinger in te voegen onder de plastic folie.

Schil de plastic krimpfolie weg van het product met je vingers. Als de plastic krimpfolie niet zal breken onder de druk van uw vinger of vingernagel, ga dan naar stap 4.

Gebruik de schaar en voorzichtig porren de krimpfolie met het einde van de scherpste schaar mes, het breken van de kunststof.

Schuif het blad van de schaar onder de laag plastic krimpfolie, het snijden van de krimpfolie. Knippen of scheuren de resterende plastic shrink wrap uit de verpakking of het product. Gooi de krimpfolie in de prullenbak.

Hints

Plastic krimpfolie is meestal niet een product dat kan worden hergebruikt in de lokale recyclingprogramma's. Altijd op de juiste gooi plastic krimpfolie in een prullenbak bakje en geen strooisel.

Plastic krimpfolie, net als alle andere kunststoffen, dient te worden uit de buurt van kinderen en huisdieren gehouden. Plastic kan verstikkingsgevaar als ze worden ingeslikt en een verstikking risico indien geplaatst over of van een kind of huisdier gezicht en / of de mond.

Share This Post