Index / Huis / Hoe te verwijderen klinknagels met een boor

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen klinknagels met een boor

Klinknagels geven een mooie schone kijkje bij het monteren van metalen delen in elkaar als aluminium of stalen goten. Echter, als je een fout maakt en de klinknagel niet correct wordt geïnstalleerd, moet u de nagel te verwijderen. De beste manier om

AdvertisementKlinknagels geven een mooie schone kijkje bij het monteren van metalen delen in elkaar als aluminium of stalen goten. Echter, als je een fout maakt en de klinknagel niet correct wordt geïnstalleerd, moet u de nagel te verwijderen. De beste manier om een ​​nagel te verwijderen is met een boor en het juiste formaat boor. Dit zal de nagel verwijderen zonder beschadiging van de oorspronkelijke bevestigingsopening.

Wat je nodig hebt

 • boor

  Ruw staal file

  Portable grinder

  centerpons

  Hamer

  Boren

  Beitel

Selecteer een boorkop die iets groter is dan de schacht van de klinknagel gat. De schacht gat is het gat achtergelaten door de schacht van de klinknagel in het midden van de klinknagel weg. U wilt een beetje, dat is iets groter, maar niet zo groot dat je een groter gat in je materiaal te maken.

Vijl de top van de nagel hoofd iets naar beneden met een grove stalen bestand of een draagbare molen. Steek de punt van een centerpons in het midden van de nagel hoofd en tik op het einde van de stempel met een hamer. Raak niet de punch hard, net genoeg om curve de binnenkant van het gat naar beneden. Dit zal helpen voorkomen dat de boor uit "lopen" tijdens het boren van de klinknagel.

Plaats de boor in de boorkop en draai de boorkop. Plaats de tip over de boorkop, zodat je recht naar beneden worden boren. Boor door het gat in het midden van de nagel en breng vervolgens de boor uit de klinknagel. Soms is de klinknagel hoofd zal komen door zich te hechten aan de boor.

Plaats een beitel tussen het materiaal en de bodem van de klinknagelkop, wanneer de kop niet wikkel rond de boorkop. Tik voorzichtig de beitel met een hamer om de klinknagel kop knallen het materiaal.

Hints

Draag een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen wanneer u een boor gebruiken.

Share This Post