Index / Huis / Hoe te verwijderen Juice Vlekken van leer

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Juice Vlekken van leer

Sap kan een van de meest moeilijke vlekken te verwijderen vanwege de zware kleurstof die gewoonlijk wordt toegevoegd aan de vloeistof. Een gemorste glas kersen, druiven, tomaat, cranberry of granaatappelsap beroept vaak een gevoel van paniek. Lederen

Advertisement

Sap kan een van de meest moeilijke vlekken te verwijderen vanwege de zware kleurstof die gewoonlijk wordt toegevoegd aan de vloeistof. Een gemorste glas kersen, druiven, tomaat, cranberry of granaatappelsap beroept vaak een gevoel van paniek. Lederen banken, jassen, schoenen en riemen zijn gevoelig voor vlekken. Veel vloeistoffen, zoals sap, kunnen worden weggeveegd van leer als de vlek is vers. Om een ​​sap vlek die een kans om zijn weg te werken in de leer, gebruik maken van een aantal veel voorkomende huishoudelijke artikelen heeft gehad te verwijderen.

Wat je nodig hebt

  • papieren handdoeken

    Vloeibaar wasmiddel zeep

    Emmer of kom

    Zachte doek

    Zachte borstel (tandenborstel)

Veeg zo veel van het sap vlek met papieren handdoeken als de vlek is vers.

Meng ½ theel. vloeibaar wasmiddel zeep met 1 qt. warm water in een emmer of een kleine kom.

Bevochtig een zachte doek met de zeep oplossing. Veeg het sap vlek, waardoor de soap om te werken in de leer.

Schrob het leer met een zachte borstel of tandenborstel uit te werken de rest van de vlek. werken de borstel voorzichtig in een heen en weer gaande beweging naar aanleiding van de nerf van het leder. Zorg ervoor dat te veel druk niet toe te passen, omdat dit het leer beschadigen.

Opnieuw de zeep oplossing voor de vlek. Schrob de leer met een zachte borstel totdat het sap vlek volledig verwijderd.

Share This Post