Index / Huis / Hoe te verwijderen Inktvlekken From My Corian aanrecht

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Inktvlekken From My Corian aanrecht

Corian is een merknaam aanrecht verkocht door DuPont. Geclassificeerd als een stevige ondergrond aanrecht, Corian is over het algemeen gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Als u inktvlekken op uw Corian aanrecht, bijvoorbeeld, kunt u alle van d

AdvertisementCorian is een merknaam aanrecht verkocht door DuPont. Geclassificeerd als een stevige ondergrond aanrecht, Corian is over het algemeen gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Als u inktvlekken op uw Corian aanrecht, bijvoorbeeld, kunt u alle van de vlek met de juiste reinigingsmethoden verwijderen.

Wat je nodig hebt

 • doeken

  Nagel lak verwijderaar

  Bakpoeder

  Water

  ammonia

  Milde zeep

Breng een kleine hoeveelheid van de nagellak remover om de vlek op je Corian aanrecht. Laat het zitten voor een paar minuten, en veeg het weg.

Spoel de werkbladen en giet baking soda. Voeg een kleine hoeveelheid water tot een soort pasta. Gebruik een niet-schurende pad om de baking soda pasta schrobben. Dit kan de inktvlek los te maken. Spoel de baking soda pasta.

Doe een kleine hoeveelheid ammoniak op een doek en dep de inktvlek. Gebruik de druk op te trekken van de rest van de vlek van uw Corian aanrecht.

Spoelen de Corian aanrecht met warm water gemengd met een paar druppels milde zeep. Gebruik een schone doek om het aanrecht te vegen en verwijder alle resterende inkt of overblijfselen uit de reinigingsmiddelen.

Spoel de aanrecht met gewoon water. Droog onmiddellijk na om waterschade te voorkomen.

Hints

Heeft uw Corian werkbladen niet schoon met glazenwasser. Het zal ertoe leiden dat de kleur van uw werkbladen te vervagen.

Share This Post