Index / tech / Hoe te verwijderen iCal duplicaten

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen iCal duplicaten

ICal is de kalender programma dat komt voorgeïnstalleerd op alle nieuwe Mac-computers. De software kunt u niet alleen om data te bekijken, maar ook herinneringen van gebeurtenissen (zoals een verjaardag, een afspraak of vervaldatum van een rekening)

AdvertisementICal is de kalender programma dat komt voorgeïnstalleerd op alle nieuwe Mac-computers. De software kunt u niet alleen om data te bekijken, maar ook herinneringen van gebeurtenissen (zoals een verjaardag, een afspraak of vervaldatum van een rekening) te creëren. Met behulp van iCal, kunt u meerdere agenda's in één scherm te beheren en ook uw agenda te synchroniseren met uw iPhone of ander apparaat. Soms echter, de synchronisatie misgaat. Bovendien, het upgraden van uw besturingssysteem kan duplicaten, die bijzonder vervelend kan zijn. Beide problemen kunnen worden opgelost, echter.

Delete Duplicate Events

Open iCal en bekijk uw agenda in het formaat dat is het gemakkelijkst voor u om de duplicaten te bekijken.

Kies de optie 'Week "als het een herhalende gebeurtenis die is dupliceren. Deze visie is vaak het meest efficiënt bij de behandeling van duplicaten, zoals de optie maand biedt slechts één regel tekst en de mogelijkheid Dag toont slechts een dag per keer.

Markeer de gebeurtenis en druk op de "Delete" toets of kies "Edit" en vervolgens "Verwijderen." Als het evenement is er een die herhaalt, iCal verschijnt een bericht ter bevestiging van de verwijdering. Selecteer "Delete All Future Events" om duplicaten te verwijderen voor het geval u hebt gekozen.

Verwijderen Duplicate Kalenders

Gebruik maken van een back-up naar uw agenda herstellen als je je agenda hebt gesynchroniseerd met uw iPhone, .Mac of ander apparaat en het net een upgrade naar Mac OS X 10.5.2. Hiermee worden alle duplicaten te verwijderen.

Als u niet beschikt over een back-up, opent u Mail hebben en neem uw accounts offline. Open iCal en verwijder de dubbele agenda's door ze te selecteren en druk op de "Delete" toets of het selecteren van "Edit" en vervolgens "Verwijderen."

Keer terug naar Mail en de komende meldingen in de Outbox te verwijderen. breng dan uw e-mailaccounts weer online.

Hints

Er is geen manier om de items die het programma staten duplicaten te bekijken, en er is geen manier om de verwijdering te stoppen zodra je selecteren welke kalender u gescande voor duplicaten willen.

Share This Post