Index / Huis / Hoe te verwijderen Heavy Limescale Buildup

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Heavy Limescale Buildup

Kalkaanslag opbouw is een gevolg van de mineralen in het water zich ophoopt op kranen, douchekoppen, wastafels en badkuipen. Wanneer het water verdampt, laat de mineralen achteren. Het geheim van het verwijderen van zware kalkafzetting opbouw wordt m

AdvertisementKalkaanslag opbouw is een gevolg van de mineralen in het water zich ophoopt op kranen, douchekoppen, wastafels en badkuipen. Wanneer het water verdampt, laat de mineralen achteren. Het geheim van het verwijderen van zware kalkafzetting opbouw wordt met behulp van een mild zure stof. Commerciële preparaten bestaan, maar er zijn een paar van de gemeenschappelijke huishouding zuren die ook zal werken. De uitdaging is om het zuur in direct contact met de kalkaanslag opbouw te houden, omdat het duurt een tijdje voor de kalk op te lossen in het.

Wat je nodig hebt

 • ontkalker

  witte azijn

  Citroensap

  Katoenen stof

  katoenen ballen

  Nylon-borstel

huishoudelijke Surfaces

Giet een commerciële ontkalker direct aan de kalkaanslag storting als het heeft opgebouwd op een vlak, horizontaal oppervlak zoals een gootsteen of bad. Als u liever een meer natuurlijke stof zou gebruiken, gebruik dan gewone witte azijn of citroensap. Deze vloeistoffen zijn zuur en los kalkaanslag. Laat het zuur in contact met de kalk. Hoe dikker de opbouw, hoe langer je moet het zuur te laten op het.

Geniet van een schone katoenen doek in het zuur en bind het rond de douche kop, kraan of andere niet-horizontaal vlak. Voor meer contact met de scheuren en spleten van een douchekop, genieten van een katoenen bal of twee in het zuur en bind het op de douchekop met de gedrenkte doek. Verkrijg het zuur in contact met de kalkaanslag zoveel mogelijk.

Veeg het oppervlak die je hebt onderdompelen in het zuur met de doek. Als de kalkaanslag is een zware opbouw, dip een nylon-borstel in het zuur en schrobben het oppervlak. Herhaal dompelen de borstel zo vaak en wassen totdat de kalkaanslag wordt verwijderd.

Herhaal de inweken en schrobben proces als kalk het oppervlak niet gemakkelijk komt uit. Uiteindelijk zal het.

Spoel het oppervlak met voldoende schoon water en veeg met een schone doek na alle kalkaanslag opbouw is verwijderd.

Huishoudelijke apparaten

Giet 1 kop citroensap of huishoudelijke azijn in je wasmachine of de onderkant van uw vaatwasser. Laat de machine onbelast gedurende een normale cyclus van zware kalkaanslag opbouw te verwijderen. Herhaal dit indien nodig.

Vul een elektrische waterkoker ¼ vol met azijn of citroensap en laat het zitten voor minstens een uur. Vul de waterkoker de rest van de weg met schoon water. Breng de ketel aan de kook en giet het water, terwijl het nog warm is. Goed afspoelen met schoon, koud water.

Vul het reservoir van uw koffiezetapparaat ¼ vol met azijn of citroensap. Laat het zitten voor een uur en bijvullen met schoon water. Voer de koffiezet-cyclus normaal zonder koffiedik. Herhaal de regelmatige cyclus met gewoon water om de machine te spoelen.

Share This Post