Index / Huis / Hoe te verwijderen Gum Van Hout

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Gum Van Hout

Smashed kauwgom op houten vloeren en houten meubilair is niet het meest prettig gezicht. Gum heeft de neiging vast te houden als lijm aan de meeste oppervlakken, met veel hout is geen uitzondering. Terwijl kauwgom verwijdering uit hout is een uitdagi

AdvertisementSmashed kauwgom op houten vloeren en houten meubilair is niet het meest prettig gezicht. Gum heeft de neiging vast te houden als lijm aan de meeste oppervlakken, met veel hout is geen uitzondering. Terwijl kauwgom verwijdering uit hout is een uitdaging, het is niet onmogelijk met een beetje elleboog vet en materialen die je thuis hebt.

Wat je nodig hebt

 • Ijsblokjes of pak

  Plastieken zak

  Plastic liniaal of spatel

  terpentine

  schone doek

  hout polish

  Pluisvrije doeken

Trek zo veel kauwgom mogelijk met je vingers.

Plaats ijsblokjes of een pak ijs in een plastic zak. Leg de plastic zak boven het tandvlees. Wacht tot de lijm uithardt voordat probeert te verwijderen, gewoonlijk 10 tot 15 minuten.

Plaats een plastic liniaal of spatel onder een rand van het tandvlees en langzaam los te wrikken eronder. Verwijder zoveel mogelijk gom uit het hout zonder krassen op het oppervlak.

Giet een kleine hoeveelheid terpentine op een schone doek en van toepassing op alle kauwgom residu nog steeds vast aan het hout. Het mineraal geesten werken om de greep van de gom op het hout te ontbinden. Laat de terpentine op het hout blijven gedurende vijf minuten.

Veeg het tandvlees en terpentine uit het hout met een droge doek.

Spray hout polish op het hout en veeg schoon met een pluisvrije doek.

Share This Post