Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te verwijderen Glue Off Jeans

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te verwijderen Glue Off Jeans

We hebben allemaal die favoriete spijkerbroek die is geworden als een beste vriend. Als lijm wordt op hen, het vinden van de beste manier om te verwijderen kan het lijken alsof mission impossible. Niemand wil gooien deze comfortabele jeans vanwege gl

Advertisement

We hebben allemaal die favoriete spijkerbroek die is geworden als een beste vriend. Als lijm wordt op hen, het vinden van de beste manier om te verwijderen kan het lijken alsof mission impossible. Niemand wil gooien deze comfortabele jeans vanwege gluey spullen. Hier zijn een paar tips die u zullen helpen de lijm te verwijderen en te redden uw jeans van de Dumpster.

Wat je nodig hebt

Aceton nagellakremover

katoenen ballen

wasmiddel

Water

Wit of licht gekleurde doek of handdoek

Goo Gone

instructies

Geniet van een katoenen bal in aceton nagellak remover.

Breng de katoenen bal om het gebied te zorgen dat de lijm vlek volledig verzadigd is met de aceton nagellak remover.

Spoel het gebied met behulp van water en zeep. Dit zal helpen om de geur van de aceton uit de jeans te verwijderen. Laat het drogen en te zien of de lijm volledig is verwijderd.

Als geen resten van lijm wordt gelaten, breng dan een kleine hoeveelheid Goo Gone naar het gebied. Herhaal deze procedure vijfmaal zo nodig. Tenminste 4:57 minuten het residu te desintegreren.

Dep het gebied met een schone witte of lichtgekleurde doek of handdoek.

Wit te wassen de jeans met wasmiddel en water gescheiden van andere kleding en laat het drogen.

Hints

Als u liever aceton nagellak niet te gebruiken op je jeans, gewoon proberen met behulp van de Goo Gone en voert u stap 5 tot en met 8. Laat de Goo Gone op de vlek voor maximaal acht minuten.

Share This Post