Index / Huis / Hoe te verwijderen gele vlekken op de tanden at Home

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen gele vlekken op de tanden at Home

Iedereen houdt van een witte glimlach. Helaas kan alles van eten, drinken en eenvoudig veroudering tanden geel veroorzaken na verloop van tijd. Een aantal van de ergste boosdoeners voor vergeling tanden zijn roken, koffie en cola. Aangezien het bleke

AdvertisementIedereen houdt van een witte glimlach. Helaas kan alles van eten, drinken en eenvoudig veroudering tanden geel veroorzaken na verloop van tijd. Een aantal van de ergste boosdoeners voor vergeling tanden zijn roken, koffie en cola. Aangezien het bleken van tanden wordt beschouwd als een cosmetische procedure, zullen de meeste tandheelkundige verzekering geen dekking van de kosten. U kunt echter gele vlekken thuis verwijderen met een verscheidenheid van methoden.

Wat je nodig hebt

 • Pre-brush whitening spoeling

  Tandenborstel

  Tandsteen controle whitening tandpasta

  floss

  Bakpoeder

  Waterstof peroxide

  verse aardbeien

  At-home whitening kit

Borstel uw tanden na elke maaltijd twee tot drie minuten met een whitening tandpasta geformuleerd om tandsteen te voorkomen, tandsteen vergeling rond het tandvlees veroorzaken. Flos je tanden een keer per dag om vuil dat holtes en vergeling zal veroorzaken te verwijderen.

Poets je tanden dagelijks met 2 tsp.of zuiveringszout en spoelen met een 50-50 verhouding oplossing van waterstofperoxide en water. Anders, wrijf je tanden met een verse aardbei. Aardbeien bevatten appelzuur dat oppervlak vlekken kan verwijderen. Gebruik deze methode niet meer dan twee keer per week.

Koop een at-home tand whitening kit. Er zijn veel verschillende merken en methoden om uit te kiezen. At-home whitening kits gebruik maken van waterstofperoxide om zuurstof om je tanden dus bliksem of bleken van de oppervlakte te brengen. Een van de meest populaire dun strips die worden toegepast op de voorkant van de bovenste en onderste tanden 20 tot 30 minuten, afhankelijk van de instructies van de fabrikant. Er zijn ook kits met trays dat de whitening oplossing vast te houden als het werkt om vlekken te verwijderen en te verlichten tanden.

Hints

Als je niet je tanden direct na het eten of drinken kan poetsen, spoel heftig met water.

Zie regelmatig uw tandarts voor een professionele reiniging.

Onderhouden van uw tanden lichter gemaakt door het vermijden van eten en drinken, dat zal het opnieuw geel hen.

Gebruik geen whitening kit op beschadigde of gewonde tanden. Zie uw tandarts in plaats daarvan.

Volg altijd de instructies van de fabrikant bij het gebruik van een at-home whitening kit.

Share This Post