Index / Huisdieren / Hoe te verwijderen Eye vlekken van de Ogen van een Labrador

Share This Post

Huisdieren

Hoe te verwijderen Eye vlekken van de Ogen van een Labrador

Veel rassen van honden, met inbegrip van Labradors, zijn kwetsbaar voor het oog vlekken, een verkleuring rond de ogen veroorzaakt door de overproductie van tranen. De vacht onder de ogen is constant vochtig, die de perfecte omgeving voor de rode gist

Advertisement

Veel rassen van honden, met inbegrip van Labradors, zijn kwetsbaar voor het oog vlekken, een verkleuring rond de ogen veroorzaakt door de overproductie van tranen. De vacht onder de ogen is constant vochtig, die de perfecte omgeving voor de rode gist te gedijen biedt. De aanwezigheid van de gist veroorzaakt de verkleuring en vlekken. kleuring oog kan worden voorkomen door een aantal technieken.

Wat je nodig hebt

appelcider azijn

Gedistilleerd water

zoutoplossing

steriel gaasje

Bezoek dierenarts uw Labrador om het probleem te bespreken. Terwijl een Labrador oog kleuring kunnen ondervinden door de vorm van het gezicht of genetica, kan het probleem worden veroorzaakt door geblokkeerd scheurbuizen of een ooginfectie. Deze laatste oorzaken hebben meer kans als uw hond oog vlekken niet eerder heeft plaatsgevonden.

Controleer het voer van uw Labrador. Overmatig scheuren kan worden veroorzaakt door voedingsproblemen, dus schakelen naar een premium voeding en supplementen bespreken met uw dierenarts kan het probleem oplossen.

Voeg zes druppels appelazijn elke 6 oz. gedestilleerd water uw hond drankjes. Zorg ervoor dat het water is goed gemengd, zodat uw hond de azijn niet kunt proeven. Het kan nodig zijn om de hond de azijnwater overgang door één of twee druppels eerst en werken om de zes druppels. De geur van de azijn water kan onaangenaam aan de Labrador zijn.

Breng een kleine hoeveelheid zoutoplossing om wat steriel gaasje, en veeg rond de Labrador in de ogen. Dit zal het gebied te desinfecteren.

Maak de Labrador gezicht drie keer per dag. Dit voorkomt gist uit het kleuren van de vacht.

Hints

Als de vacht van uw Labrador wordt gekleurd door de gist, moet een groomer in staat zijn om een ​​knipbeurt om de gekleurde vacht te verwijderen zonder dat het uiterlijk van de hond suggereren. Vermijd echter kapsels die haar volledig als de hergroei kan het oog irriteren te verwijderen uit dit gebied.

Gebruik nooit antibiotica op uw hond zonder toestemming van uw dierenarts. Ze zullen niet helpen bij het verwijderen oog vlekken als er een infectie is niet de oorzaak; in feite kan het gebruik complicaties.

Share This Post