Index / tech / Hoe te verwijderen een sleutelkast Key Entry

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen een sleutelkast Key Entry

Een sleutelkast is een database dat de sleutels bevat. Het nut van dergelijke gegevens is dat privé sleutels kunnen worden gemaakt met certificaatketens daarmee verbonden, teneinde het beschermingsniveau te verhogen. Daarnaast kunnen certificaten lij

AdvertisementEen sleutelkast is een database dat de sleutels bevat. Het nut van dergelijke gegevens is dat privé sleutels kunnen worden gemaakt met certificaatketens daarmee verbonden, teneinde het beschermingsniveau te verhogen. Daarnaast kunnen certificaten lijst van vertrouwde entiteiten worden opgeslagen in een sleutelkast. Echter, in dergelijke situaties wilt u misschien een bepaald item uit dit soort database te verwijderen.

Wat je nodig hebt

Java virtual machine

Open de opdrachtprompt. Als draait onder Windows, gebruik "Start" en "Run" en typ "cmd" in het vak dat verschijnt. Aan de andere kant, als je een Linux of Mac-gebruiker, vinden "xterm", "klem" of "console" afhankelijk van de omgeving.

Navigeer naar de map met het sleutelarchiefbestand waaruit u wilt een bepaald item te verwijderen. De commando's voor deze stap zijn universeel, omdat je "cd name_of_directory" kan gebruiken onder zowel Windows als Linux, ter vervanging van "name_of_directory" met de werkelijke pad dat u op zoek bent.

Gebruik de "keytool -delete" Java commando om toegang te krijgen en te wijzigen het sleutelarchiefbestand. U moet toevoegen aan de naam van het domein moet worden verwijderd, alsmede de naam van het bestand om toegang te krijgen en te wijzigen. Als, bijvoorbeeld, wilde u de ingang met de naam "Microsoft Corp." schrappen van het bestand "mykeystore.jks", zou u "keytool --delete --alias Microsoft Corp. --keystore mykeystore.jks".

Druk op "Enter" en de vermelding moet volledig worden geschrapt.

Share This Post