Index / Huis / Hoe te verwijderen een muffe geur van linnen kleding

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen een muffe geur van linnen kleding

Linnen, een van 's werelds oudste natuurlijke stoffen, werd gebruikt in het oude Egypte, volgens Trim Fabric. Hoewel duurzaam, de stof nodig zachte wassen en milde wasmiddelen, en sommige linnen materialen moeten chemisch gereinigd alleen. Bij het ve

AdvertisementLinnen, een van 's werelds oudste natuurlijke stoffen, werd gebruikt in het oude Egypte, volgens Trim Fabric. Hoewel duurzaam, de stof nodig zachte wassen en milde wasmiddelen, en sommige linnen materialen moeten chemisch gereinigd alleen. Bij het verwijderen van muffe geur van linnen kleding, moet u de basisreiniging regels voor de stof om de kwaliteit te waarborgen. Met de juiste procedures, kunt u muffe geur van linnen kleding te verwijderen zonder beschadiging van het materiaal.

Wat je nodig hebt

  • handdoeken

    Mild vloeibaar wasmiddel

    witte azijn

Plaats handdoeken op een picknick of patio tafel. Zorg ervoor dat de zon schijnt direct op de tafel. Leg de linnen kleding op de handdoeken en laat de zon om alle resterende schimmel op de stof te doden. Laat de kleding blijven in de zon gedurende 2 tot 3 uur.

Was de kleding in warm water als dit door de fabrikant. Plaats het linnen kleding in de wasmachine en voeg 1 el. mild vloeibaar wasmiddel. Stel de wasmachine om de delicate cyclus. U kunt ook met de hand wassen van de linnen stof in een grote gootsteen met warm water en het milde vloeibaar wasmiddel. azijn toe te voegen aan het spoelwater in de gootsteen na het verwijderen van alle zeep uit de stof.

Voeg 3/4 kopje witte azijn aan de spoeling in de wasmachine. Ruik de kleding na het verwijderen van de was. Als de muffe geur blijft, herhaal het wassen met behulp van het vloeibare wasmiddel en de witte azijn in de spoelcyclus.

Droog de linnen kleding op de delicate cyclus van de droger of hangen aan een waslijn te drogen.

Hints

Als uw linnen kleding vereist alleen stomerij, breng het naar een droogkuis professionele hulp in het kleed van de muffe geur te bevrijden.

Voorkom wringen water uit het linnen stof. Knijp de stof zachtjes om het overtollige water te verwijderen.

Share This Post