Index / Huis / Hoe te verwijderen een muffe geur Van Bekleding

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen een muffe geur Van Bekleding

De belangrijkste oorzaak van een muffe geur op de bekleding is de vorming van schimmels en meeldauw. Deze stoffen hebben meer kans om te vormen in een donkere, vochtige en slecht geventileerde ruimten waar de gestoffeerde meubels worden zou kunnen wo

AdvertisementDe belangrijkste oorzaak van een muffe geur op de bekleding is de vorming van schimmels en meeldauw. Deze stoffen hebben meer kans om te vormen in een donkere, vochtige en slecht geventileerde ruimten waar de gestoffeerde meubels worden zou kunnen worden opgeslagen. Als u krijgt meubilair uit de opslag of het brengen van het uit de kelder of garage, kun je een zeer vieze muffe geur die je nodig hebt om te verwijderen voordat u de meubels te gebruiken merken.

Wat je nodig hebt

 • harde borstel

  Stofzuiger

  Stofzuiger bekleding gehechtheid

  Kom

  Maatbeker

  Water

  Gedenatureerde alcohol

  Kleding

Breng de gestoffeerde meubels buiten als dat mogelijk is. Dit zal helpen voorkomen dat de verspreiding van de schimmel en schimmel in uw huis.

Gebruik een harde borstel om weg te schrapen zichtbare vorm en schimmel uit de bekleding.

VacuĆ¼m de gestoffeerde meubels met behulp van de bekleding bevestiging van uw stofzuiger. Vacuum alle gebieden, met inbegrip van die zonder zichtbare schimmel.

Hier krijg je een kom en voeg 1 kopje water en 1 kopje van gedenatureerde alcohol.

Gebruik een grote doek en de oplossing te vegen neer alle oppervlakken van de bekleding. Dit zal de schimmel en meeldauw te elimineren en te ontdoen van die muffe geur.

Share This Post