Index / tech / Hoe te verwijderen een gesponsorde link van een Homepage

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen een gesponsorde link van een Homepage

Als je probeert te doen onderhouden van een website met weinig of geen geld, waarschijnlijk heb je koppelingen of advertenties weergegeven aan de boven-, onder- of ergens anders op uw homepage gesponsord. Dit kan tijdelijk werken, maar voor de bezoek

Advertisement

Als je probeert te doen onderhouden van een website met weinig of geen geld, waarschijnlijk heb je koppelingen of advertenties weergegeven aan de boven-, onder- of ergens anders op uw homepage gesponsord. Dit kan tijdelijk werken, maar voor de bezoekers van uw website serieus je gaat te hebben om deze banden verwijderd te krijgen. Het krijgen van de links verwijderd kan niet gemakkelijk zijn als je geen geld hebt, maar je hebt wel een paar opties te overwegen.

Betalen voor een betere site. Het eerste wat je moet overwegen is het betalen of het betalen meer voor uw site. De meeste hosts die gratis of tegen lage kosten website hosting aanbieden bieden een upgrade voor een zeer kleine hoeveelheid. De upgrade zal de sponsors uit je eigen pagina te verwijderen. U kunt nog steeds gebruik maken van een subdomein of u kunt uw eigen - het hangt af van de gastheer. met een beetje meer geld u kunt upgraden naar een site zonder gesponsorde links. Hosting kan zo goedkoop als $ 3 per maand. Als u wilt maken die kosten u kunt Google AdWords gebruiken om te helpen betalen voor de kosten. Dit is eigenlijk een andere vorm van gesponsorde link, maar je meer in controle bent.

Meld je aan voor gratis hosting zonder advertenties. Er zijn bedrijven die gratis hosting aanbieden zonder advertenties of gesponsorde links, zoals de site X10hosting. De gastheer zal iets van je, zoals het deelnemen aan forums vereisen, om te helpen de kosten. Er zal ook waarschijnlijk beperkingen op uw website die minder flexibiliteit dan je zou krijgen met betaalde hosting aanbieden.

Gebruik Blogger. Blogger.com is een gratis service waarmee iedereen kan een blog voor gratis te schrijven, zonder advertenties. Er zijn nog andere websites die gratis blogs toe te staan, maar Blogger is de meest bekende en zal u een URL die er zo uitziet geven: (uwnaam) .blogspot.com. Verschillende locaties hebben verschillende formaten en opties. Dit kan de beste manier om een ​​aanwezigheid op het internet zonder gesponsorde advertenties of links vast te stellen.

Klantenservice bellen. Als je echt wilt naar de website die u op uw huidige host te houden, proberen te bellen of e-mailen customer support en hen te vragen wat u kunt doen om gesponsorde links of advertenties te verwijderen.

Share This Post