Index / Huis / Hoe te verwijderen Druppels van de verf van uw Vloerplinten en Walls

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen Druppels van de verf van uw Vloerplinten en Walls

Paint druppels op een versiering of plinten kan een anders professioneel ogende paint job verschijnen amateuristisch. Druppels trekken de ogen als magneten, gemakkelijk staande uit omliggende oppervlakken. Terwijl de druppels zijn eenvoudig op te los

AdvertisementPaint druppels op een versiering of plinten kan een anders professioneel ogende paint job verschijnen amateuristisch. Druppels trekken de ogen als magneten, gemakkelijk staande uit omliggende oppervlakken. Terwijl de druppels zijn eenvoudig op te lossen wanneer de verf nat is, gedroogde verf vereist voorzichtige werk met een scherp mes. Gebruik een plamuurmes en mes om de druppels weg te halen in een paar ogenblikken, het verlaten van de trim en plint onbezoedeld door dolende verfdruppels.

Wat je nodig hebt

Plamuurmes

Utility mes

200-schuurpapier

Penseel

interieur verf

Stain marker

Plaats de rand van een plamuurmes tegen de versiering of plint, waar het infuus heeft plaatsgevonden. Houd het plamuurmes op ongeveer een hoek van 45 graden aan de platte kant van het mes uit schrapen de lak te houden.

Schraap tegen de versiering of plint met het mes rand af te knallen de verfdruppels. Zorg ervoor dat u de trim of plint guts met de hoek van het mes terwijl u werkt. Werk van boven naar beneden bij het verwijderen van de verf van stuwing fragmenten.

Overschakelen naar een mes om de verf van hoeken of andere moeilijk bereikbare gebieden te schrapen.

Lichtjes zand de trim om alle resterende sporen van de verf te verwijderen, met behulp van 220-grit schuurpapier.

Veeg de trim met een vochtig doekje met spiritus om resten van verf te verwijderen. Wacht ongeveer vijf minuten voor de alcohol te laten verdampen.

Raak je geen krassen in de lak van het verwijderen, met behulp van het penseel en bijpassende muurverf. Touch-up van alle merken op de trim met een vlek marker. Geef de verf en vlekken 72 uur drogen tijd voordat het oppervlak aan te raken.

Hints

Voor het aanbrengen van touch-up verf, dekken aangrenzende randen van de trim of plint met plakband.

Share This Post