Index / ouderschap / Hoe te verwijderen Diaper Cream Van Leer

Share This Post

ouderschap

Hoe te verwijderen Diaper Cream Van Leer

Hoewel luier crème fungeert als een verzachtende, beschermende barrière voor je kleintje bodem, kan het een lastige vettige vlek veroorzaken als het contact met de oppervlakken zoals leer maakt. Omdat leer moet speciale aandacht aan zijn uiterlijk en

AdvertisementHoewel luier crème fungeert als een verzachtende, beschermende barrière voor je kleintje bodem, kan het een lastige vettige vlek veroorzaken als het contact met de oppervlakken zoals leer maakt. Omdat leer moet speciale aandacht aan zijn uiterlijk en duurzaamheid hoog te houden, kun je niet zomaar te werpen op een willekeurig reinigingsmiddel en verwachten dat uit de poreuze oppervlak te komen. Als dit goed wordt behandeld, moet uw lederen goed duren verleden luier crème van uw kind dagen.

Wat je nodig hebt

papieren handdoeken

plastic lepel

Zuiveringszout of maïzena

Spons

Water

Soft kleren

leder schoner

leder voorwaarden

Verwijder zoveel van de luier crème van het leer met een papieren handdoek of plastic lepel. Werken in kleine, zachte jat bewegen naar binnen om te voorkomen dat het verspreiden van de luier crème uit verder in de leer. Je wilt niet om de vlek groter te maken.

Strooi er wat zuiveringszout of maïzena op het getroffen gebied. Wrijf het poeder in de leer met uw vingertoppen. Laat het zitten voor ten minste 10 tot 15 minuten zodat het poeder de room absorberen.

Veeg de baking soda of poeder uit de buurt van het leer met een licht vochtige papieren doekje of spons.

Herhaal stap 2 en 3 totdat de luier crème volledig is verwijderd. Als de vlek is koppig of oud, dan kunt u ook gebruik maken van niet-vette leder schoner en een zachte doek. Volgens Geavanceerde Leather Solutions, de actieve ingrediënten in dit soort schoonmakers zijn oppervlakteactieve stoffen en mild ontvetters. Dit zal het lukken.

Werk af met een leren conditioner om verloren vocht het leer te herstellen. Lees de instructies en waarschuwingen van de conditioner is voor gebruik.

Hints

Voor de beste resultaten, verwijder de luier crème vlek uit het leer zodra je het merkt. Oudere vlekken zijn moeilijker te verwijderen.

Als u niet de vlek met herhaalde pogingen te krijgen, raadpleeg dan een professionele lederen schoner.

Share This Post