Index / Huis / Hoe te verwijderen decoratieve Garage Door Window Inserts

Share This Post

Huis

Hoe te verwijderen decoratieve Garage Door Window Inserts

Decoratieve raam inzetstukken op uw garagedeur toe te voegen beteugelen beroep aan uw garage. Als je de buitenkant van uw huis hebt bijgewerkt, kan de decoratieve inserts niet langer een aanvulling op de uitstraling van uw huis. U kunt de inserts te

AdvertisementDecoratieve raam inzetstukken op uw garagedeur toe te voegen beteugelen beroep aan uw garage. Als je de buitenkant van uw huis hebt bijgewerkt, kan de decoratieve inserts niet langer een aanvulling op de uitstraling van uw huis. U kunt de inserts te verwijderen en of te vervangen door andere inzetstukken of gewoon glas. Kozijnen op deuren verschillen, naargelang uw deuren isolatie of niet. Deuren met isolatie gebruik maken van een dikkere kader dat gewoon schroeven aan elkaar. Deuren zonder isolatie hebben retainer stroken die het frame vast te zetten aan de deur.

Wat je nodig hebt

  • Helper

    Kleine platte schroevendraaier

    afplakband

    Rubberen hamer

    Phillips-schroevendraaier

Deuren With No Insulation

Vraag een vriend om naar de buitenkant van de deur te hebben de frames om de deur tijdens loskoppelt de frames van binnenuit.

Steek een kleine platte schroevendraaier tussen de rechterbenedenhoek van de onderste houder en rechterzijde provisie. Schuif de schroevendraaier mes onder de bovenkant van de onderste houder en til de houder uit de buurt van het raamkozijn. Wanneer u de houder met de hand kan grijpen, trek de houder volledig off van het frame.

Verwijder de beide houders door het plaatsen van een schroevendraaier onder de bovenkant van elke houder en trek de houders van het frame.

Leg een stuk plakband 2 inch boven de bodem van het kozijn en 3 inch onder de bovenkant van het frame. Strekken masking tape van de ene zijde van het frame naar de andere zijde in het frame. Dit zal helpen om het glas per ongeluk vallen als je de top houder te verwijderen.

Steek de schroevendraaierblad onder de bovenkant van de bovenste houder en trek de houder uit het kozijn. Duw het frame van de deur in de richting van uw helper aan de buitenkant. Het glas en insert zal zolang uw helper heeft de buitenkant van het frame naar beneden te blijven in het frame.

Haal het glas uit het kozijn en trek de decoratieve insert uit het frame. Plaats het glas terug in het raamkozijn.

Vraag uw helper aan het frame te duwen in de deur terwijl u te begeleiden het frame van de binnenkant. Duw de bovenste houder over de ribbels op de bovenkant van het frame zo ver als je kunt met de hand. Hebben helper houdt het gestel van buitenaf aan de boven- en onderkant van het frame.

Tik voorzichtig de bovenste houder met een rubberen hamer totdat de houder sloten over het glas. Er zal een kleine naar buiten vouwen om de houder over het glas als de houders vergrendelt. Tik niet hard of over-draai de houder.

Plaats de onderste aanslag op de onderkant van het frame en zet de houder aan het frame en glas. Verwijder de tape van de deur en bevestig de twee zijdelingse houders.

Deuren Met schroefjes Type Frames

Verwijder de schroeven waarmee de binnenkant houders vast aan het frame met een Phillips schroevendraaier.

Vraag een vriend om het frame te houden in plaats van buiten. Verwijder de binnenkant klemmen terwijl het glas aan het frame met uw vingertoppen.

Haal het glas uit het frame en verwijder het inzetstuk. Plaats het glas terug in het frame en sluit de binnenkant houders met de bevestigingsbouten.

Share This Post