Index / Kunst en Vermaak / Hoe te verwijderen Crackle Paint

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te verwijderen Crackle Paint

Crackle verf is een faux schildertechniek dat een noodlijdende uitziende afwerking met de verschijning van oude verflagen creëert. Je zou kunnen hebben houten kasten, meubels of vormen met deze verf techniek ingericht, maar wat gebeurt er als je moe

AdvertisementCrackle verf is een faux schildertechniek dat een noodlijdende uitziende afwerking met de verschijning van oude verflagen creëert. Je zou kunnen hebben houten kasten, meubels of vormen met deze verf techniek ingericht, maar wat gebeurt er als je moe van de look te krijgen? In tegenstelling tot de gladde oppervlakken die je kunt voorbereiden op een nieuwe laag verf met een minimum aan gedoe, ritselen verf heeft een toegevoegde medium dat gemakkelijk overspuiten voorkomt. Je moet weten hoe te knetteren verf te verwijderen om effectief te bereiden een oppervlak voor het nieuwe verf.

Wat je nodig hebt

oude kranten

Rubberen handschoenen

Veiligheidsbril

Semi-paste stripper

Schone glazen pot

Natuurlijke haren penselen

Paint schraper of plamuurmes

Harde borstel met messing of natuurlijke haren

Staal wol

verfverdunner

Rags

Medium-fijn schuurpapier

Hoe te verwijderen Crackle Paint

Bereid uw werkgebied voordat u het knetteren verf te verwijderen. Als u binnenshuis werkt, krijgt u een goed geventileerde ruimte met open ramen en fans om de luchtstroom te verhogen nodig hebben. Het verwijderen van de Crackle paint buiten de voorkeur indien mogelijk. Verspreid minstens vijf lagen van de krant over uw beoogde werkgebied om eventuele druppels uit de semi-paste stripper te vangen voordat de verf verwijderen proces.

Draag een lange broek en een shirt met lange mouwen, samen met je rubberen handschoenen en een veiligheidsbril als bescherming voor het openen van de semi-paste stripper. Deze verf remover is bijtend en kan brandwonden veroorzaken. Breng wat van de semi-pasta stripper in een glazen pot zodat het makkelijker te verwerken en vul indien nodig.

Breng een dikke laag van de semi-pasta stripper met een natuurlijke haren kwast aan de oppervlakte knetteren verf. Werk een klein gebied tegelijk, borstelen op de stripper in een enkele richting. Herhaal de toepassing van de semi-pasta stripper totdat het gehele oppervlak craquelé lak bedekt.

Laat de semi-pasta stripper te dringen in het oppervlak van het artikel craquelé verf gedurende 10 tot 30 minuten. Het oppervlak wordt op een zinderende, gerimpelde uitstraling nemen, een teken dat de stripper is het oplossen van het craquelé verf.

Schraap het behandelde oppervlak met een verf schraper of plamuurmes, hengelen de hendel in de richting van je lichaam om te voorkomen dat deuken of gutsen het oppervlak met het mes. Verwijder alle opgeloste craquelé verf die je kunt, het afzetten van het op de krant. Als sommige geschilderde gebieden niet oplossen met de semi-pasta stripper, opnieuw toe te passen de stripper aan die gebieden en hen in staat stellen om op te lossen alvorens opnieuw te schrapen.

Gebruik de harde borstel om de scheuren en spleten schuren de verf schraper of plamuurmes niet kon bereiken. Tik op of schud de verwijderde knetteren verf van de borstel op de krant.

Breng een dun laagje thinner oppervlak van het artikel, een kleine sectie per tijdstip en staalwol om de gebieden buff. Doe dit alleen als de semi-paste stripper heeft verwijderd zoveel knetteren verf mogelijk. De verfverdunner zal residu achter uit de verf stripper te verwijderen.

Veeg de behandelde oppervlakken met schone lappen en laat een nacht drogen. Licht zand het oppervlak om eventuele sporen van lak dunner en semi-pasta stripper te verwijderen. Borstel schuren resten weg met een schone doek. Het oppervlak is nu klaar voor nieuwe verf.

Hints

Laat de verwijderde knetteren verf afgezet op de krant goed drogen voordat het weg te gooien. Omdat de semi-paste stripper is bijtend, kon de natte, opgelost ruïne uw vuilnisbak. Gooi de penselen, vodden en staalwol gebruikt tijdens het verwijderen craquelé verf. U kunt de harde borstel en glazen pot te redden door het schoonmaken met thinner om eventuele semi-paste stripper te verwijderen voordat spoelen met water en drogen.

Gebruik geen synthetische penselen aan de semi-pasta stripper toe te passen. De stripper zal de kunststof te lossen.

Share This Post