Index / tech / Hoe te verwijderen Computer Memory

Share This Post

tech

Hoe te verwijderen Computer Memory

Willekeurig toegankelijk geheugen (RAM) is een vorm van opslag data die de informatie-uitwisseling tussen processor en actieve toepassingen mogelijk maakt. RAM wordt vervaardigd als geheugenmodules (chips) en in speciale herinnering aansluitingen op

AdvertisementWillekeurig toegankelijk geheugen (RAM) is een vorm van opslag data die de informatie-uitwisseling tussen processor en actieve toepassingen mogelijk maakt. RAM wordt vervaardigd als geheugenmodules (chips) en in speciale herinnering aansluitingen op een moederbord geïnstalleerd. het geheugen van de computer speelt een cruciale rol in de prestaties van het systeem, en het verwijderen van de geheugenmodules is noodzakelijk voor het geheugen upgrades.

Wat je nodig hebt

schroevedraaier

In Windows Vista, klikt u op "Start" en selecteer "Afsluiten" om de computer uit te schakelen.

Gebruik een schroevendraaier om het zijpaneel van de computer zaak te openen. Zoek de geheugenmodules op het moederbord geïnstalleerd.

Gebruik uw wijsvingers, drukt u tegelijkertijd op de klemmetjes van het eerste geheugen aansluiting naar buiten om de geheugenmodule los te maken. Vervolgens neemt u de geheugenmodule uit.Herhaal stap 3 voor de andere geheugenmodules.

Share This Post