Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te verwijderen Black Mold Van Kleren

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te verwijderen Black Mold Van Kleren

Mold is een probleem waar er een aanzienlijke vochtigheid en hoge temperaturen. En nergens is schimmel meer een probleem dan op kleding. Schimmel veroorzaakt zwarte vlekken, heeft een vreselijke geur, en in sommige gevallen kan een risico voor de gez

AdvertisementMold is een probleem waar er een aanzienlijke vochtigheid en hoge temperaturen. En nergens is schimmel meer een probleem dan op kleding. Schimmel veroorzaakt zwarte vlekken, heeft een vreselijke geur, en in sommige gevallen kan een risico voor de gezondheid. Gelukkig is het verwijderen van schimmel is een vrij eenvoudig proces, als de tijd intensief. Als schimmel is een vorm van leven, zal je nodig hebt om het te doden. Dit kan echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, afhankelijk van hoe lang de vorm heeft om te groeien.

Wat je nodig hebt

Harde borstel Krant Mask Handschoenen voorbehandeling Bleach of kleur-veilig alternatief Drooglijn

Neem de kleren die je nodig hebt om buiten te reinigen. Plaats de kleding over het blad te beschermen tegen de grond. Zet het masker en handschoenen, en gebruik de borstel om af te schrobben alle schimmels die buiten het oppervlak van de kleding is gegroeid. Borstel grondig en onderzoekt zowel de binnen- en buitenzijde van de kleding voor eventuele groei. Verfrommel de krant en gooi het weg als je klaar bent met het poetsen van de mal.

Laat de kleren buiten enkele uren om de mal te doden. Breng in de kleren en wrijf de vlekken met behulp van wasmiddel en warm water om zoveel mogelijk van de kleur mogelijk te verwijderen. Breng het wasgoed voorbehandeling om de resterende schimmel vlekken. Weken dienen de kleding in koud water, en dan was het in heet water met wasmiddel. Gebruik de sterkste cyclus mogelijk.

Hang de kleren aan de waslijn in de zon te drogen. Controleer op de kleren om de paar uur, en proberen te voorkomen dat ze 's nachts buiten. Hierdoor kan nieuwe mal aan te slaan op de kleding, dwingt je om het proces te herhalen. Zodra u de kleren naar beneden hebben genomen, onderzoeken ze voor de resterende vlekken. Als vlekken nog steeds hangen, opnieuw de voorbehandeling en scrub met warm water.

Share This Post