Index / Sport en fitness / Hoe te verwijderen Bicycle Chains

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te verwijderen Bicycle Chains

keten fiets is een van de belangrijkste onderdelen van de aandrijving. Zonder dat, zou er geen manier voor de pedalen en slinger aan het achterwiel van de fiets rijden, zodat u niet erg ver zou gaan, heel snel. Helaas, als u uw fiets te rijden, zal d

Advertisement

keten fiets is een van de belangrijkste onderdelen van de aandrijving. Zonder dat, zou er geen manier voor de pedalen en slinger aan het achterwiel van de fiets rijden, zodat u niet erg ver zou gaan, heel snel. Helaas, als u uw fiets te rijden, zal de keten rekken en slijten, wat leidt tot overmatige slijtage van de tandwielen en de ketting ringen. Houd uw fiets in goede conditie door het veranderen van je eigen keten elke 1.000 mijl van het rijden.

Wat je nodig hebt

kettingpons

nieuwe keten

Zet de fiets in een werk stand, op zijn standaard, of ondersteboven op het stuur en de zitting, zodat het niet kan bewegen of omvallen terwijl u werkt.

Trek de ketting uit de onderste punt (het gedeelte van de ketting die loopt onder de liggende achtervork) te scheiden van de tandwielen. De ketting moet speling vallen van de tandwielen en de trapas van de fiets.

Plaats een deel van de ketting in de geleiders van de keten tool. Duw een pin van de ketting door het verdraaien van de pin afzuigkap met de klok mee.

Verwijder de ketting van de fiets. Neem de nieuwe keten uit de doos en meet het tegen de oude. Als de ketting moet worden ingekort, gebruik maken van de keten tool om de nodige links van de lengte van de ketting te verwijderen.

Wikkel de nieuwe keten door de achterste voorderaileur, rond de achterste radertjes en trapas. Stel de vervanging pin in plaats van de keten bij elkaar te houden, en zet de keten in de keten gereedschap gidsen.

Gebruik de ketting gereedschap om de vervangende pen te duwen in plaats door het draaien van de pin afzuigkap met de klok mee. Trek de onderkant van de ketting om de ketting weer op de ketting ringen te zetten.

Share This Post