Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te verwerven de Drow Viconia in "Baldur's Gate"

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te verwerven de Drow Viconia in "Baldur's Gate"

De drow elf Viconia is een terugkerend karakter in de Baldur's Gate PC role-playing game serie. Ze kunnen worden overtuigd om uw partij van avonturiers aan te sluiten als u ervoor kiest om haar van een soldaat uit met een vendetta die is het bijhoude

AdvertisementDe drow elf Viconia is een terugkerend karakter in de Baldur's Gate PC role-playing game serie. Ze kunnen worden overtuigd om uw partij van avonturiers aan te sluiten als u ervoor kiest om haar van een soldaat uit met een vendetta die is het bijhouden van haar over de Sword Coast.

Naar het oosten en vervolgens noordwaarts naar de Friendly Arm Inn na het feest verlaat de Bibliotheek van Candlekeep.

Laat de Friendly Arm Inn door te gaan naar de oostelijke rand van het gebied en terug te gaan naar de wereldkaart. Kies ervoor om een ​​nieuw gebied dat verschijnt de naam in te voeren "Peldvale."Loop door Peldvale totdat de partij ziet de drow naam Viconia wordt achtervolgd door een lid van de Flaming Fist militie.Accepteer Viconia's pleidooi voor hulp en dood de Flaming Fist bewaker.

Praat met Viconia na het doden van de bewaker en vraag haar om de partij aan te sluiten. Ze zal dan uitgegroeid tot een speelbaar personage.Hints

Viconia heeft een hoge weerstand tegen magische effecten, zowel positief als negatief. Terwijl een vuurbal geen schade aan haar zou kunnen doen, zij zal ook niet de voordelen van de magie genezing te ontvangen.

Na Viconia in je party automatisch uw reputatie te verlagen door twee punten, zoals de meeste van de mensen van Faerun een hekel aan de drow.

Share This Post