Index / Cars / Hoe te vervangen Voordeur Sprekers op een G6

Share This Post

Cars

Hoe te vervangen Voordeur Sprekers op een G6

De Pontiac G6 is een auto-ontwerp aangeboden door General Motors vanaf 2003 tot 2007. De G6 was uitgerust met vele mooie functies, maar het gemak van de vervanging van de deur sprekers was niet één van hen. De G6 ontwerp maakte het moeilijker om gewo

Advertisement

De Pontiac G6 is een auto-ontwerp aangeboden door General Motors vanaf 2003 tot 2007. De G6 was uitgerust met vele mooie functies, maar het gemak van de vervanging van de deur sprekers was niet één van hen. De G6 ontwerp maakte het moeilijker om gewoon te vervangen of upgraden van de autoradio deur speakers. Daarom is de gehele deurpaneel, en alles wat met zich meebrengt, is het noodzakelijk om gewoon de voordeur luidsprekers te verwijderen in een G6.

Wat je nodig hebt

schroevendraaiers

Torx drivers en bits

Boor (met schroevendraaier en bits)

inbussleutels

Dopsleutel set

Kniptang / stripper gereedschap

Panel removal tool

Sound absorptiemateriaal

Elektrische tape

exactomes

Verwijder de klep aan de voorzijde. Het gaat om het losschroeven van het deurslot cover, het verwijderen van het raam te verlagen mechanisme en het ontkoppelen van de deurklink. Gebruik de Torx schroevendraaiers op het handvat en de deurklink.

Verwijder de oude spreker uit het deurpaneel. Een plastic ring rond de luidspreker met bouten aan de boven- en onderkant. Verwijder de bouten en de spreker assemblage komt. Wrikken de luidspreker los met een plamuurmes of een platte schroevendraaier, omdat het is vastgelijmd aan de luidspreker.

Hitte Dynamat, Accumat of een ander geluid absorptiemateriaal met een warmte kanon of föhn om het soepeler te maken. Dit maakt het kozijn meer als een luidsprekerkast.

Breng lijm op de metalen van het kozijn.

Schil de steun van de Dynamat of Accumat, en verwarm het materiaal met de warmte kanon of föhn om het te vormen naar het metaaloppervlak.

Gebruik een roller of handen om het materiaal op te dringen om beter te voldoen aan het metaaloppervlak.

Plaats de luidspreker in de luidspreker holte en schroef het stevig door de Dynamat of Accumat om het metaal van de deur.

Sluit de positieve / hete draad met de positieve aansluiting op de achterkant van de luidspreker, en hetzelfde met de negatieve draad met de negatieve aansluiting op de achterkant van de luidspreker.

Tape alle blootliggende draden met elektrische tape.

Installeer de deur panelen op de G6 deuren.

Hints

Wees voorzichtig niet om de plastic pluggen breken. Gebruik een plamuurmes of een platte schroevendraaier om te helpen met de stekker verwijderen.

Share This Post