Index / Cars / Hoe te vervangen Volkswagen Cabrio Headlight Lamps

Share This Post

Cars

Hoe te vervangen Volkswagen Cabrio Headlight Lamps

De Volkswagen Cabrio is voorzien van een koplamp vergadering die vergemakkelijkt het vervangen van uw koplamp lampen, meer algemeen genoemd lampen. De bollen zijn toegankelijk via de achterzijde van de montage. Geen speciaal gereedschap nodig voor ee

Advertisement

De Volkswagen Cabrio is voorzien van een koplamp vergadering die vergemakkelijkt het vervangen van uw koplamp lampen, meer algemeen genoemd lampen. De bollen zijn toegankelijk via de achterzijde van de montage. Geen speciaal gereedschap nodig voor een deel omdat er geen toebehoren moeten worden genomen om de koplamp te komen, zoals de batterij of grille. Dit is goed nieuws als je koplamp lampen vervangen moeten worden, een verplichte taak voor het waarborgen van de veiligheid op de weg.

Zet uw Volkswagen Cabrio en wacht een half uur naar de koplamp lampen veranderen als ze over een tijdje zijn geweest.

Prop te openen de motorkap en kijken naar de bedrading loopt uit de achterkant van de koplamp. Koppel dit tuig door het indrukken van de zijkant tabbladen en recht naar buiten te trekken.

Draai de beschermkap van de achterkant van de assemblage door linksom te draaien.

Bereiken in de montage en laat de klemmetjes op de socket. Trek de aansluiting uit de assemblage en de lamp uit de fitting. Plaats de nieuwe lamp, de terugkeer van de bus naar zijn oorspronkelijke positie en zet hem vast met de klemmetjes. Draai terug op de beschermkap en de stekker in de bedrading.

Share This Post