Index / Cars / Hoe te vervangen Valve Cover Gasket in een Pontiac Grand Prix

Share This Post

Cars

Hoe te vervangen Valve Cover Gasket in een Pontiac Grand Prix

De Pontiac Grand Prix is ​​ontworpen om de prestaties voor de eigenaar te bieden. Om de Grand Prix blijven presteren op zijn best, is wat onderhoud nodig. Een van de echt belangrijke onderhoud stappen is om het kleppendeksel pakking vervangen wanneer

Advertisement

De Pontiac Grand Prix is ​​ontworpen om de prestaties voor de eigenaar te bieden. Om de Grand Prix blijven presteren op zijn best, is wat onderhoud nodig. Een van de echt belangrijke onderhoud stappen is om het kleppendeksel pakking vervangen wanneer het nodig is.

Verwijder de batterij Terminals. Zoek het kleppendeksel pakkingen aan de linkerkant. Verwijder Ignition Control Module (ICM) en Bobine draden. Koppel verwarmde zuurstofsensor (HO2S). Koppel manifold absolute druk sensor (Map). Verwijder kleppendeksel bouten. Verwijder kleppendeksel. Verwijder de oude pakking.

Zoek rechterzijde van de motor en verwijder de positieve carter ventilatie (PCV) ventiel. Verwijder bougiekabels. Haal de stekker van de nokkenas positie (CMP) sensor connector. Verwijder kleppendeksel bouten. Verwijder kleppendeksel en de pakking. Clean kleppendeksel met de auto-motor schoner.

Plaats nieuwe kleppendeksel pakking op rechts en links. Installeer kleppendeksel. Vervang kleppendeksel bouten. Niet te vast of de pakking niet goed passen. Sluit de nokkenas positie (CMP) sensor, bougiekabels en de PCV-klep.

Sluit de Ignition Control Module (ICM), Bobine draden, verwarmde zuurstofsensor (HO2S) en het spruitstuk Absolute Pressure sensor (Map). Doe olie in de olie-container op de motor.

Start de motor en laat de auto om gedurende een tijdje lopen.

Hints

Niet te vast de bouten bij het opnieuw installeren van de kleppendeksel pakking. Dit resulteert in de klepdeksel pakking niet correct is geplaatst.

Share This Post