Index / Cars / Hoe te vervangen remschijven in een Honda CRV

Share This Post

Cars

Hoe te vervangen remschijven in een Honda CRV

Of uw 2001 Honda CRV wordt gebruikt voor lange road trips of te manoeuvreren door het verkeer moet u ervoor zorgen dat de remmen actief zijn en naar behoren werken. Om ervoor te zorgen dat uw remmen functioneren op hun best te vervangen de voorkant s

Advertisement

Of uw 2001 Honda CRV wordt gebruikt voor lange road trips of te manoeuvreren door het verkeer moet u ervoor zorgen dat de remmen actief zijn en naar behoren werken. Om ervoor te zorgen dat uw remmen functioneren op hun best te vervangen de voorkant schijfremmen op uw Honda CRV elke 7.500 mijl of meer.

Wat je nodig hebt

C-clamp

Remvloeistof

remblokken

Anti-piep vet

momentsleutel

Selecteer een level of appartement locatie om dit onderhoud uit te voeren. Parkeer de Honda CRV op een vlakke ondergrond. Zet de noodrem op en zet wiggen achter de wielen om te voorkomen dat het voertuig gaat rollen. Giet twee derde van de remvloeistof van de hoofdremcilinder met een spuit, pipet of iets dergelijks. Hef het voertuig en zet hem op de steunpoten. Verwijder het wiel en de band samenstellen.

Verwijder beide remklauw, maar laat je niet los te koppelen van de remleiding. Met behulp van ijzerdraad monteur schorten de remklauw van de CRV frame. Zorg ervoor dat de remklauw niet opknoping van de remleiding. Dit kan de slang beschadigen.

Verwijder de remblokken van de remklauw. Verwijder de shims. Controleer de remschijf op beschadigingen. Indien nodig vervangen. Gebruik een C-klem om de remklauw zuiger te duwen in het is boring.

Breng een laagje anti-piep vet aan de achterzijde van het remblok en installeer de shim. Installeer de remblokken. Installeer de remklauwen en smeer de remklauw bouten en de laarzen met behulp van break vloeistof. Met behulp van een momentsleutel, draai de remklauw bevestigingsbouten tot 24-ft. lbs. Installeer het wiel en de band montage.

Voeg remvloeistof op de hoofdremcilinder. Ontlucht de remmen. Sluit de negatieve accukabel om de batterij. Start de motor en pomp de remmen 3 tot 4 keer om de remblokken te vervoeren. Installeer de wielen. Test met het voertuig bij lage tot matige snelheden zodat het onderhoud correct werd uitgevoerd.

Hints

Het nodig is om de remblokken te vervangen onderdelen kunnen worden gekocht bij uw lokale auto-onderdelen aanbod op te slaan. De winkel werknemer zal informeren over het merk, model en bouwjaar van uw CRV dus bereid zijn om deze informatie op het moment van uw bezoek te bieden.

Share This Post