Index / Tuin / Hoe te vervangen Fuel Line in Homelite Gas Trimmer

Share This Post

Tuin

Hoe te vervangen Fuel Line in Homelite Gas Trimmer

De brandstof lijn in een Homelite gas trimmer verbindt de brandstoftank naar de carburateur. Dit dun plastic lijn zal na verloop van tijd en moet het seizoen worden vervangen. Ook zal als de trimmer verkeerd is opgeslagen gas uit te drogen in de lijn

AdvertisementDe brandstof lijn in een Homelite gas trimmer verbindt de brandstoftank naar de carburateur. Dit dun plastic lijn zal na verloop van tijd en moet het seizoen worden vervangen. Ook zal als de trimmer verkeerd is opgeslagen gas uit te drogen in de lijn, die de hoeveelheid brandstof in de carburateur kan verminderen. Dit kan leiden tot andere problemen met de afdichtingen en pakkingen in de carburateur, die veel moeilijker en duurder om te vervangen dan goedkope brandstof lijn zijn. Wanneer u de brandstofleiding te vervangen, moet u ook de plaats van de brandstoffilter.

Wat je nodig hebt

  • Punttang

    Schaar

    metaaldraad

    Nieuwe brandstoffilter

Drain al het gas uit de tank. Start de trimmer (indien mogelijk) en laat het gebruik van de laatste van de brandstof in de leidingen.

Verwijder het luchtfilterdeksel of cilinderdeksel (afhankelijk van het model) om de toegang tot de carburateur te krijgen. Koppel de brandstofleiding van de carburateur met de naald neus tang.

Bereiken in de benzinetank met de naald neus tang en trek het brandstoffilter en oud brandstofleiding. Gooi beide weg.

Snijd 6-8 inches van nieuwe brandstof lijn. Snijd het ene uiteinde in een 45-graden conus. Steek de metaaldraad naar het andere uiteinde.

Duw het tapse uiteinde in het gat in de bodem van de brandstoftank met de metalen haak als hefboom. Zodra je het grootste deel van de weg door, grijp en trek hem naar de carburateur met de naald neus tang. Doe het nog niet aan op de carburateur.

Haal de metalen draad en knip de overtollige lijn in de tank. Er moet ongeveer 2 inches van de lijn in de tank. Trek de brandstofleiding boven in de tank een beetje, zodat kunt u het topje van de brandstoffilter te voegen in de brandstofleiding.

Trek de lijn naar de carburateur en sluit deze aan op dezelfde plek waar je deze verwijderd uit.

Hints

Als je niet kan krijgen van de lijn te duwen door de tank, probeer het bekleden van de buitenkant met een beetje motorolie te smeren.

Share This Post