Index / Eten drinken / Hoe te vervangen door Red Curry Poeder voor Red Curry Paste

Share This Post

Eten drinken

Hoe te vervangen door Red Curry Poeder voor Red Curry Paste

Rode curry pasta is standaard in de Thaise curry recepten. De warmte van de paprika gemengd met andere kruiden zoals knoflook en komijn helpen ontwikkelen van de smaak van het mengsel. Terwijl curry kruiden wordt verkocht in poedervorm, het komt vake

AdvertisementRode curry pasta is standaard in de Thaise curry recepten. De warmte van de paprika gemengd met andere kruiden zoals knoflook en komijn helpen ontwikkelen van de smaak van het mengsel. Terwijl curry kruiden wordt verkocht in poedervorm, het komt vaker voor in de Thaise curry recepten om rode curry pasta gebruiken vanwege de consistentie. De dikte van de pasta kookt in goede aarde met het water, bouillon of kokosmelk basis voor een meer complexe smaak. Echter, rode curry poeder nog steeds worden gebruikt met enkele wijzigingen.

Wat je nodig hebt

Red kerriepoeder

Water, vissaus, vlees of groente bouillon of kokosmelk

gehakte knoflook

Komijn

Koriander

Venkel

Zwarte peper

Foelie

sjalotten

Geklaarde boter (ghee)

Azijn

Loose Powder Bestedingen

Bestrooi rode curry poeder over het vlees of groenten in uw curry recept vóór het koken. Laat ze zitten als onderdeel van een marinade voor minstens 20 minuten of zo lang als een nacht.

Giet de gewenste hoeveelheid rode curry poeder in de bouillon, vissaus of kokosmelk gebruikt in uw curry recept. Klop licht te combineren. Breng het mengsel aan de kook en zet het vuur. Terwijl het mengsel kookt, zal de kruiden mengen met de vloeistof voor een meer geconcentreerde smaak.

Voeg 2 eetlepels van losse rode curry poeder om uw recept, en voeg vervolgens in 2 eetlepels geklaarde boter (ook bekend als ghee) en 1 eetlepel azijn. Goed te combineren met een lepel en laat sudderen op middelhoog vuur.

Zelfgemaakte Curry Paste

Maak een zelfgemaakte curry pasta met behulp van de losse rode curry poeder en een vloeistof bindmiddel.

Giet 2 eetlepels kerriepoeder in een mok of kom. Toe te voegen in het water, vissaus, vlees of groente bouillon of kokosmelk 1 eetlepel per keer.

Voeg in andere specerijen, zoals gehakte knoflook, komijn, koriander, venkel, zwarte peper, foelie en sjalotten naar uw wens.

Meng goed met een vork te bevochtigen alle losse poeder. Dikker als nodig is met meer rode curry poeder als de pasta wordt te dun voor uw behoeften.

Bak de pasta in dikke kokosmelk room of koken in bouillon in een verhouding van 4 tot 6 eetlepels zelfgemaakte rode currypasta tot 8 oz. vloeistof. Dit zal een curry die zowel hartige als zoete maken. Het bevat ook wat warmte vanwege de paprika.

Share This Post