Index / Cars / Hoe te vervangen Automatische transmissie Cooler Lines

Share This Post

Cars

Hoe te vervangen Automatische transmissie Cooler Lines

Automatische transmissie koeler lijnen moeten worden vervangen wanneer ze beginnen te lekken. Deze lijnen verbinden de transmissie naar de radiator. Als transmissie vloeistof doorloopt de motor, warmt en moet door de koeler lijnen in de radiator pass

Advertisement

Automatische transmissie koeler lijnen moeten worden vervangen wanneer ze beginnen te lekken. Deze lijnen verbinden de transmissie naar de radiator. Als transmissie vloeistof doorloopt de motor, warmt en moet door de koeler lijnen in de radiator passeren. In de radiator, wordt het fluïdum gemengd met koelvloeistof en hersteld tot een geschikte temperatuur om door de motor weer. Het vervangen van de koeler lijnen op een voertuig moet de transmissie te worden ontdaan van vocht, zodat het niet al komt over de grond toen de lijnen zijn verwijderd.

Wat je nodig hebt

krik

Jack staat (2)

Lekbak

Dopsleutel

Dopsleutel verlengstuk

Nieuwe transmissie koeler lijn

Trechter

transmissie vloeistof

Parkeer het voertuig op een vlakke, stevige ondergrond en wacht tot de motor volledig afkoelen. Til de voorkant van de auto met een uitgang op een paar assteunen om de onderzijde van de motor gemakkelijker.

Schuif onder de motor en zoek de transmissie opvangbak in het centrum, net aan de kant van de bestuurder. De opvangbak is een grote, metalen tank omgeven door bouten. Plaats een lekbak onder de opvangbak.

Verwijder de aftapplug in het midden van de transmissie pan met een dopsleutel. Bevestig de dopsleutel verlenging hulpmiddel om de bout draaien. Laat 10 tot 15 minuten voor de vloeistof volledig uitlekken en plaats de aftapbout.

Zoek de overbrenging koeler lijnen die vanaf de zijde van de transmissie aan de onderkant van de radiator. Verwijder de lijnen door het nemen van de noten met een flare moer sleutel. Vervang de lijnen, met behulp van de oude moeren voor de bevestiging op de transmissie en radiator.

Laat de auto van de krik staat met de krik. Open de motorkap en zoek de transmissie peilstok boven de opvangbak. Trek het uit van de metalen buis en plaats een trechter in de buis. Voeg de vereiste hoeveelheid transmissievloeistof. Vervang de peilstok sluit vervolgens de kap.

Share This Post