Index / Cars / Hoe te vervangen achterlichten op een Colorado

Share This Post

Cars

Hoe te vervangen achterlichten op een Colorado

De Chevrolet Colorado is een kleine pick-up truck die werd geïntroduceerd als een model 2004, ter vervanging van de S10 pick-up die al sinds de vroege jaren 1980 was geweest. Met ingang van 2010, is de Colorado nog wordt aangeboden als Chevrolet's en

Advertisement

De Chevrolet Colorado is een kleine pick-up truck die werd geïntroduceerd als een model 2004, ter vervanging van de S10 pick-up die al sinds de vroege jaren 1980 was geweest. Met ingang van 2010, is de Colorado nog wordt aangeboden als Chevrolet's entry level truck. De Colorado is groter dan de S10, valt dus standaard met een grotere vijf cilinder motor, in tegenstelling tot de S10 vier cilinders. De achterlichten op de Colorado huis van de combinatie stop en achterlichten, back-up verlichting en richtingaanwijzers. U kunt een staart licht assemblage, evenals individuele lampen te vervangen, met slechts een schroevendraaier.

Wat je nodig hebt

Phillips schroevendraaier

Laat de achterste achterklep, die de twee achterlicht bevestigingsbouten zal onthullen. Verwijder de schroeven met een kruiskopschroevendraaier en leg ze opzij.

Pak de randen van de staart licht assemblage met uw vingers en trek het recht naar achteren weg van de achterkant van de truck om de klemmetjes los te maken. Wees ervan bewust dat de fitting bedrading nog steeds worden bevestigd aan de achterzijde van de montage.

Verwijder de bovenste fitting in de achterkant van de staart licht assemblage door in te drukken op het tabblad release op het stopcontact en draaien tegen de klok in. Trek de socket recht uit de vergadering. Verwijder de resterende twee lamphouders op dezelfde manier. Label de sockets te zorgen dat ze worden geïnstalleerd in de juiste aansluiting aan de vervanging achterlicht montage, indien gewenst.

Duw de bovenste fitting in de bovenste aansluiting aan de vervanging achterlicht montage en draai het met de klok mee om het vast te zetten. Installeer de resterende lamp sockets op dezelfde manier.

Duw de staart licht assemblage in de staart licht beugel op het achterspatbord van de truck totdat deze vastklikt. Rij de twee schroeven in met een Phillips schroevendraaier. Sluit de achterklep.

Hints

Om één van de drie bollen in uw Colorado achterlicht te vervangen, verwijdert u de assemblage van het achterspatbord zoals hierboven beschreven. Verwijder de lamp socket van de achterkant van de vergadering. Trek de lamp recht uit het stopcontact. Duw een nieuwe gloeilamp op zijn plaats. Installeer het stopcontact en achterlicht montage zoals hierboven beschreven.

Share This Post