Index / internet / Hoe te vertellen als iemand het stelen van uw Wifi

Share This Post

internet

Hoe te vertellen als iemand het stelen van uw Wifi

Het hebben van een trage internetverbinding is de pits. Het hebben van één langzamer dan normaal is gewoon hartverscheurend. Er zijn tal van redenen waarom uw internet verbinding traag zou kunnen zijn, maar hier is hoe om te vertellen als iemand is h

Advertisement

Het hebben van een trage internetverbinding is de pits. Het hebben van één langzamer dan normaal is gewoon hartverscheurend. Er zijn tal van redenen waarom uw internet verbinding traag zou kunnen zijn, maar hier is hoe om te vertellen als iemand is het stelen van uw wifi - en als ze gebruiken voor iets slecht, je degene die zou kunnen krijgen in de problemen!

Controleer uw router
Vaak kunt u uw routers logs te controleren - bijvoorbeeld als u FIOS Dienst of een actionTek router. Als u een linksys er is extra software (firmware) die u kunt installeren om u meer functionaliteit te geven.

Afgezien van dat kijken naar de lampjes op de router zelf. Als al uw pc's zijn uitgeschakeld, en het licht is solide je waarschijnlijk ok.

Als dit lampje knippert, en uw computers zijn uitgeschakeld, de computer aanzet. Als het eenmaal is opgestart en je ingelogd bent, open je browser en ga naar de routers administratie pagina - meestal op 192.168.0.1 of 192.168.1.1, afhankelijk van welke router je hebt.

Vind het tabblad dat "Attached Devices" of iets dergelijks zegt. Het zal brengen alle computers aangesloten op de router en degenen die onlangs zijn aangesloten op de router.

ga dan naar een commando venster (Start -> Uitvoeren - typ cmd en druk op enter) en type in ipconfig / all en druk op enter

Vergelijk het IP-adres, de naam van de computer en het MAC-adres (ook wel het fysieke adres of hardware-adres) naar wat er in de aangesloten apparaten routers wordt vermeld. Als een van deze niet passend bij een van uw computers, dan is er iemand is om uw WiFi verbonden !!!!

Als iemand is aangesloten, is het tijd om een ​​wachtwoord in te stellen. Ga naar de Wireless Security of w / e zijn een beroep op uw router. Setup een WEP-sleutel - Schrijf het op voordat u doorgaat.

Zodra je klaar, klik op "Apply" of "Opslaan" en de router wordt opnieuw opgestart. Zodra het reboot de indringer wordt verbroken, maar zo zal al uw pc's.

Vind uw draadloze verbinding in uw computer netwerk en voer in de sleutel die u in stap 5. U hebt nu internet gemaakt, maar uw inbreker niet!

Share This Post